Рисовий пудинг з яблуками
Продукти:
1 скл. рису "Камоліно"
1 скл. води
1 скл. молока
1,5 ст.л. пудингу з вершковим смаком
30 г масла
сіль
2 жовтки
3 ст.л. цукру
Яблучна маса:
5 середніх яблук натертих на бурячній терці*
кориця
На верх:
2 білки
1 ст.л. цукру
2 ст.л. малинового варення
Рис промити в кількох водах, зварити у воді, додати молоко, розмішане з пудингом і решта складників, коли трохи застигне, домішати жовтки.
З тертих яблук злегка віджати сік, змішати з корицею.
У форму, змащену маслом, поскладати шарами рис, перекладаючи яблуками.
Білки збити в піну, додати цукор і варення, залити верх.
Пекти 20-25 хв при помірній температурі.
* можна яблука порізати на 6 частин, поварити недовго в солодкому сиропі, відцідити. Тоді смачно зробити 2 шари:рис-яблука-рис.