Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
muroslava07
10 квітня 2010 16:40
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Торт "Медовий з горіхами і чорносливом"
(найшла в ЖЖ Соні-бухгалтера)

Тісто (взято 1,5 порції):
150 г маргарини
150 г цукру
3 яйця
1,5 ст. меду
1,5 ч.л соди
525 г муки
Пекла в бляшці 30*25
Змішати мед, цукор, соду, яйця і маргарин і поставити на парову баню. Мішати до повного розчинення цукру. додати муку - розмішати ложкою. Коли остигне накрити плівкою і поставити на 12 год. в холодильник. потім витягнути і поставити в кімнаті ще на 3-4 год. Тісто має бути рідким. Розділити тісто на 6 част. Випікати на пекарській бумазі 7-10 хв. до золотисто-коричневого кольору при 180 град.

Крем (1 порція):
500 мл сметани 27%
300 мл вершків 35%
1/2 ст. цукру (або 5 ст.л. пудри)

300 г чорносливу - порізані
200 г горіхів - підсмажених і подрібнених

Збити сметану з цукром, вершки збити окремо. Все змішати.

Зборка:
1) корж - крем - чорнослив
2) корж - крем - горіхи
3) корж - крем - чорнослив
4) корж - крем - горіхи
5) корж - крем - чорнослив + горіхи
6 корж більше випікти і зробити з нього крошку і посипати зверху.
Я ж просто зверху ним накрила і змастила кремом.

торт дуже смачний і ніжний. він просто тане у роті!

Повідомлення відредагував muroslava07 - 10 квітня 2010 17:41
Перейти на початок сторінки
gutka
10 квітня 2010 16:42
Повідомлення #32


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: muroslava07
торт дуже смачний і ніжний. він просто тане у роті!

це видно на фото, такий пухкенький красень, я обожнюю такі торти, але для цього треба чимало меду

Повідомлення відредагував gutka - 10 квітня 2010 17:43
Перейти на початок сторінки
muroslava07
10 квітня 2010 17:04
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Торт
"П"яна вишня"
(сайт Куліна - Ni-na)

бляшка 36*26
спекти бісквіт:
12 яєць збити міксером з
2 ст. цукру і додати
2 ст. муки
6 ст.л. какао
1 ч.л. соди (можна погасити)
вишні 400-500 г залити 200 г лікеру/коньяку. В мене горілка. Вистояти 2 дні.
Крем1: 400 г масла збити з 1 бан. згущоного не вареного молока. Додати вишні.
Крем2 (з яким я робила, він легший ніж з маслом):
200 г масла збити з 1 бан. невареної згущонкою. Додати 200 г густої сметани. Додати вишні.

З коржа зрізати верхушку, вибрати середину( зробити коробочку). Її подрібнити і полити лікером з вишень. Додати крем і перемішати.
Саму коробочку теж полити лікером.
Викласти начинку і накрити зрізаним верхом. Полити глазурю.
Глазурь: 6 ст.л. сметани, 8 ст.л. цукру, 3 ст.л. какао. Все варити 15 хв. на маленькому вогні помішуючи.
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 квітня 2010 23:30
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мирославко, обидва торти гарні.
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 квітня 2010 23:55
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
muroslava07,тортики суперові! Для одного дня стальки смакоти! Молодець!
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 квітня 2010 02:46
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: muroslava07
Торт "Медовий з горіхами і чорносливом"


Але гарний торт, просто чудо! Треба буде якось зробити. В мене вже такий довий список з тих речей які хочу напекти.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
12 квітня 2010 14:58
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Чудова рибка і тортики!!!!!!!! laughing laughing
Перейти на початок сторінки
if221181pii
5 травня 2010 08:38
Повідомлення #38


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Тортики супер, особливо медовий з чорносливом
Перейти на початок сторінки
muroslava07
12 травня 2010 10:04
Повідомлення #39


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
На ДН чоловіка треба щось спекти до кави.... хочеться щоб вже торт був легким (без масляних кремів) От і вирішила:
Торт-суфле з рулетами і галяреткою


Рецепт збірний. Форма - 26 см.
Бісквіт: 4 білка збиваємо з 4 ст. л. цукру, який додаємо по частинах. Продовжуючи збивати дод. 4 жовтки по одному, і по частинах 4 ст. л. муки. Виливаємо у змащену маргарином і посипану мукою форму. Випікаємо 30 хв. при 170 град. Поступово охолодити.
Суфле:400 г персикового йогурта, 200 г сметани, 100 мл персикового соку, 1 білок, 2 ст. л. цукру, 30 г швидкорозчинного желатину, декілька крапель соку лимона.
Желатин розчинити в гарячому соці добре помішуючи. Йогурт змішати з цукром, коли жилатин з соком охолоне, тонкою цівочкою влити до йогурта. поставити трохи в холодильник.
До сметани за необхідності дод. 1 ст. л .цукру( пробувати на свій смак)
Білок окремо збити з соком до пишноти (в мене не получилось).
Йогурт(як почне стигнути), сметану і білок - змішати (можна міксером). Можна сюди дод. порізані персики. (прибл. банка 450 г ).
Рулет куплений . Потрібно 1,5-2 шт. і порізати на шматки шириною 1,5-2 см.
Зборка торта: В роз"ємну форму у якій пекли бісквіт положити корж. Зверху залити суфле. Залишити в холодильнику на 2 год. Зверху викласти порізаний рулет. Потім залити желе. І залишити на 4 год. застигати.
Желе (90 г) я брала 2 пачки, розчинити у 2*200= 400 мл води гарячої. І поставити в холодильник. Коли почне стигнути залити поверх рулету, щоб повністю його покрити.
Смачного!

Повідомлення відредагував muroslava07 - 13 травня 2010 00:53
Перейти на початок сторінки
muroslava07
12 травня 2010 10:08
Повідомлення #40


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
А також Сирник варений на який я давно вже задивляюся..... Рецепт Любані в її ЖЖ. Взято 2 порції.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 09:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100