Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
Natalyadiva
10 січня 2012 22:50
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Roksolana
"Маково-вишневий аромат"

Цитата: muroslava07
Грецький салат з куркою

Цитата: muroslava07
Желе "Смак мого дитинства"

Все апетитне і смачне! Приготовлено з любов"ю! :a0a:
Перейти на початок сторінки
natalliyas
11 січня 2012 02:37
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: muroslava07
Желе "Смак мого дитинства"

Супер желе, ми таке часто робили(але без шоколаду). Чоловік тільки що підглянув і каже:" І я такого желе хочу." От і маю на завтра заказ від чоловіка.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 січня 2012 10:00
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Скільки всього вкусного приготовила, що частіше буду заходити до тебе в гості
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
18 січня 2012 18:28
Повідомлення #114


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
А можна рецептик вашого желе? На вигляд дуже смачно!!!!!
Перейти на початок сторінки
semerjak
5 лютого 2012 15:27
Повідомлення #115


Молода господинька
  • 34

Репутація: 25
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 145
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 720
muroslava07,
а який мед має бути штучний чи натуральний до "Торта медовий з чорносливом"?

Повідомлення відредагував semerjak - 5 лютого 2012 15:28
Перейти на початок сторінки
боженка
5 лютого 2012 16:38
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Мирославо у Вас дуже смачні страви особливо випічка!
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 лютого 2012 09:45
Повідомлення #117


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Світлана Палюха,зараз виправлюсь. бо не могла найти запис рецепта. Так ховаю від дітей що потім сама не знайду.
semerjak, мед йде натуральний.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 лютого 2012 09:49
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 лютого 2012 10:17
Повідомлення #118


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Польський пиріг "Mucor"

рецепт із просторів інтернету. Бляшка 24*35
250г маргарини
1 1/4 ст. цукру+3 ст.л. цукру
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
500г муки
2 ч.л. порошку до печева
2 ст.л. сметани
1 червоний пудинг
1 ст. л. какао
1,5 кг яблук
1 ст.л. кориці
ізюм, смородинове варення

Відділити білки. З маргарину, жовтків, 0,5 ст. цукру, ванільного цукру, муки, порошка і сметани - замісити тісто. Поділити на 3 частини. До одної додати какао. 1 біле і коричневе тісто поставити в морозильний.
Яблука натерти на грубій тертці. Віджати сік!!!!!. Додати 3 ст.л. цукру, корицю, ізюм. Розкачати 1-ну част. білого тіста, виклати суміш з яблуками. Потерти коричневим тістом. Збити білки. Додати 3/4 ст. цукру і збити. Потім додати пудинг. все це викласти на коричневе тісто. затерти 2-м білим тістом. Пекти 1 год. при 180С.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 18 лютого 2012 14:20
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 лютого 2012 10:23
Повідомлення #119


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
"Бізе під вишню"

Рецепт із старих записів. Бляшка велика.
1 пач. маргарину
1ст.л. порошку до печева
1 стакан пудри
5 жовтків
з ст. л. муки
Із цих продуктів замісити тісто. Розподілити по бляшці. Викласти вишні. Зверху залити бізе.
Бізе: 5 білків збити з 1 ст. цукру на піну. додати 1 ст.л. крохмалю. Пекти до готовності.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 8 лютого 2012 11:00
Перейти на початок сторінки
galalviv
7 лютого 2012 11:27
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
muroslava07,
такі в тебе тут пляцки смачні,апетит пробуджують зразу! Хоч солодке мені вже так надоїло,що дивитись не можу,а від такого кусочка я б не відмовилась.
Молодець,господиня на всі 100.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 17 травня 2024 04:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100