Польський пиріг "Mucor"
рецепт із просторів інтернету. Бляшка 24*35
250г маргарини
1 1/4 ст. цукру+3 ст.л. цукру
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
500г муки
2 ч.л. порошку до печева
2 ст.л. сметани
1 червоний пудинг
1 ст. л. какао
1,5 кг яблук
1 ст.л. кориці
ізюм, смородинове варення
Відділити білки. З маргарину, жовтків, 0,5 ст. цукру, ванільного цукру, муки, порошка і сметани - замісити тісто. Поділити на 3 частини. До одної додати какао. 1 біле і коричневе тісто поставити в морозильний.
Яблука натерти на грубій тертці. Віджати сік!!!!!. Додати 3 ст.л. цукру, корицю, ізюм. Розкачати 1-ну част. білого тіста, виклати суміш з яблуками. Потерти коричневим тістом. Збити білки. Додати 3/4 ст. цукру і збити. Потім додати пудинг. все це викласти на коричневе тісто. затерти 2-м білим тістом. Пекти 1 год. при 180С.