Знову рада всіх бачити у себе. Сьогодні частуватиму печеною бараболькою і легким пляцком з горіхами. Отже почнемо з барабольки.
Тому що мій коханий дуже вважає за свою фіґуру і страрається не їсти смаженої їжі, отже я майже все запікаю в братрурі. Їсти хочуть всі і не просто а смачно. Бульбочка дуже смачна і дуже легка в приготуванні, адже ми такі зайняті господині бо треба ще і за дітисками встигнути, і в інтернеті посидіти і до чоловіка подивитись.
Отже,
бараболька запечена з розмариномБараболю розкраяти на більш менш однакові кусочки, додати пів чайної ложечки сушеного розмарину або одну гілочку свіжого, додати порізаний на плястерки один-два зубчики часнику, посолити, поперчити і додати три ложки олії без запаху. В мене була оливкова.
Розігріти духовку до 200 градусів цельсія. Викласти одним шаром на бритванку бараболю. Накрити бритванку фольгою і запікати десь пів години. За десять хвилин до кінця зняти фольгу, щоб бараболя підсмажилась, або не знімати і вона залишиться білою.
Виходить дуже смачний гарнір в пісний день.