Біла риба в білому винідва стебла салєри (в мене не було)
одна цибуля
три-чотири куски білої риби
3 ст. ложки масла
одне стебло зеленої цибулі
кріп
дрібка паприки
сік з половинки цитрини
одна склянка сухого білого вина
подріблена петрушка для прикраси
Масло розтопити або розмягчити, додати зелену цибулю, кріп, сік цитрини і паприку і замішати цибулькове масло.
Цибулю покраяти на плястерка і викласти на дно форми. Якщо є салєра то вона йде зверху на цибулю, у мене не було. Рибу посолити, поперчити і викласти зверху на цибулю
Зверху на рибинки викласти цибулькове масло. Все залити склянкою білого вина. Поставити в братруру розігріту до 170 градусів цельсія і пекти 25-30 хвилин.
Після того як рибка спечеться викласти рибу на тарілку, цибулю викинути а винний соус з пательні вилити в банячок. Варити до того часу поки не залишиться чверть. Соусом що утвориться полити рибу.