Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
6 лютого 2010 05:25
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Біла риба в білому вині



два стебла салєри (в мене не було)
одна цибуля
три-чотири куски білої риби
3 ст. ложки масла
одне стебло зеленої цибулі
кріп
дрібка паприки
сік з половинки цитрини
одна склянка сухого білого вина
подріблена петрушка для прикраси

Масло розтопити або розмягчити, додати зелену цибулю, кріп, сік цитрини і паприку і замішати цибулькове масло.



Цибулю покраяти на плястерка і викласти на дно форми. Якщо є салєра то вона йде зверху на цибулю, у мене не було. Рибу посолити, поперчити і викласти зверху на цибулю

Зверху на рибинки викласти цибулькове масло. Все залити склянкою білого вина. Поставити в братруру розігріту до 170 градусів цельсія і пекти 25-30 хвилин.

Після того як рибка спечеться викласти рибу на тарілку, цибулю викинути а винний соус з пательні вилити в банячок. Варити до того часу поки не залишиться чверть. Соусом що утвориться полити рибу.

Перейти на початок сторінки
lyudmula
6 лютого 2010 09:04
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 202
Яка смачна риба!
Перейти на початок сторінки
уляночка
6 лютого 2010 09:45
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
але ж риба апетитна!!! winked
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 лютого 2010 14:12
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Маруся, - страва просто...просто розкішна....з таким...французьким акцентом...біле вино...масло....Респект!!!!!

А ось побачила ще кексик...із журавлинкоююю...смакота.....а оладки - просто чудо!

А про ПМС...- ледь не луснула зі сміху... lol То дуже правильно ти помітила....ой...
Перейти на початок сторінки
marinka
6 лютого 2010 17:45
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Смачнюча рибка, рецепт отпад!

Повідомлення відредагував marinka - 6 лютого 2010 18:47
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 лютого 2010 17:52
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, за таку рибу все б віддала, що нині наготувала! Дуже люблю її.
Перейти на початок сторінки
gutka
6 лютого 2010 19:02
Повідомлення #57


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся,
і я, і я велика шанувальниця рибних страв love , твоя рибка має дуже апетитний вигляд, завжди надаю перевагу власне запеченій рибі, а тут ще таке цікаве масло, рецепт занотовою і мушу приготувати для себе. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Настя
6 лютого 2010 19:50
Повідомлення #58


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Маруся, в вас цікавий стиль написання рецептів, просто зачитуєшся. Рецепти суперські, гарний кекс та апетитна рибка!
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 02:32
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
lyudmula
Яка смачна риба!

уляночка
але ж риба апетитна!!!

Риба i справді була смачна. Чоловік їв з задоволенням а йому догодити ДУЖЕ тяжко.

Коко Шанель
з таким...французьким акцентом...біле вино...масло....Респект!!!!!


дякую! Єдине, що для себе зробилаб в майбутньому це додала трошки цукру до вина коли варила соус аби збалансувати трохи ту кислотність, бо соус вийшов смачний але досить кисленький.
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 02:40
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Настя
Маруся, в вас цікавий стиль написання рецептів, просто зачитуєшся.


Чукча нє чітатєль, чукча пісатєль. Є у мене такий собі скромненький талантик до писання.


gutka
Дякую


То я тобі дякую за похвалу. Вона для мене багато значить.


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100