Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Larisa
4 лютого 2010 20:46
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Маруся Поздоровляю з відкриттям темки! Таких рецептів,аж очі розбігаються !!! Все дуже файне,МОЛОДЕЦЬ !!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
4 лютого 2010 21:50
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Маруся у вас чудова випічка
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 05:49
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дівчата, всім дуже дякую, що оцінили мої вирОби. love love love love

Я трохи може пишу з галицьким діалектом, то ви вже вибачайте. Як чого не будете розуміти або знати, то кажіть, я виправлю.

Випічка у мене на першому місці, бо я сама така файна як булочка і без пляцка чи кекса дня прожити не можу. feel Чоловік мене ганить, бо сам тільки кашки і салатики поїдає а я така що люблю собі булочку (не одну часами) до кавусі зрання схрумати. winked Так що випічка в нас не затримується а он зупки чи мяско мушу робити маленькими порціями, бо мої пани їдять тільки один день щось а на другий має бути нове. Он тільки хліб можуть їсти кілька днів підряд а ковбасу вже не будуть.
Але я щось тут розговорилась про себе, тай про себе... Іду ще щось смачненьке покажу.
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 07:08
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Кекс з журавиною (клюква) і фісташками



Для мене Різдво асоціюється з смачним столом і обовязково багато файного печива. Тому я вишукую багато цікавих переписів, особливо з журавиною яка легко доступна в кінці осені. Доречі треба буде спробувати з мороженою. Кексик дуже пухкенький і крухий. Надибала перепис в недрях нету, здається на поваренку.ру

Складники:

100 масла
2 яйця
1 скл цукру
2/3 скл кефіру або йогурту (несолодкого)
дрібка солі
2 скл муки
1 велика помаранча
1 ч.л. порошку до печива
1/4 ч.л. соди
1/2 скл фісташок (якщо нема то можна замінити на інші подріблені горіхи)
1 1/2 скл свіжої журавини

Масло розтопіть і змішайте з цедрою і соком з помаранчі. Додайте йогурт і злегка збиті яйця. Окремо змішайте муку, цукор, порошок до печива, соду і сіль. Кілька раз перемішайте виделкою - це розпушує муку і зробить кекс більш пухким. Додайте сухі компоненти до масляно-яєчної суміші. В кінці вмішайте горіхи і журавину. Викладіть масу в змащену маслом кексову форму і випікайте при температурі 180 градусів цельсія приблизно 40 хвилин.




Смачного!
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 07:18
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Осінні пляцушки
(гарбуз+яблуко)



Ліричне відступлення як спогад про осінь
Я люблю осінь, бо воно все довкола таке жовто-помаранчеве що все аж їсти хочеться. Діти мені листя до хати несуть, кажуть що воно мені буде як прикраса. Мужа каже що мені багряні кольори пасують до мої пиці.

От що я придумала з гарбузика і яблучка. Було направду смачно. Шкода що моя мужа вважає що гарбуз то корм для свиней. ПАЦЯ!!!

300 грам мякоті гарбуза
2 великих яблука
250-300 грам муки для млинців
2 яйця
1 склянка молока
2-3 ложки темного цукру

Гарбуз зварити в воді з дрібкою солі. Відлити і зробити пюре. До пюре додати яйця, муку і молоко. Все гарно розмішати. В кінці додати яблука потерті на грубім терку. Щераз акуратно перемішати.
Смажити невеличкі млинці на добре розігрітій олії.
Найкраще смакують з яблучним варенням і ложкою сметани.

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 лютого 2010 09:14
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Маруся
(гарбуз+яблуко)

Це рецепт якраз для мене, ото вже я надкусила lol Правда соромно признатись жодного разу ще гарбуза сама не варила, бо мій чоловік також ПАЦЯ lol Як хочу каші гарбузової, то відразу до мами збираюсь, обов"язково їй рецептик підсуну.
І кекс - ну просто дуже смачно виглядає. І де були Ваші рецепти, як у нас журавлина була am
Перейти на початок сторінки
уляночка
5 лютого 2010 10:03
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Маруся
Так що випічка в нас не затримується а он зупки чи мяско мушу робити маленькими порціями, бо мої пани їдять тільки один день щось а на другий має бути нове. Он тільки хліб можуть їсти кілька днів підряд а ковбасу вже не будуть.
lol lol lol

Маруся, кекс просто чудо!!! такий високий і пухкий!!
Перейти на початок сторінки
marinka
5 лютого 2010 10:13
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся
Шкода що моя мужа вважає що гарбуз то корм для свиней. ПАЦЯ!!!

Якщо на то пішло, то чоловікам нас не понять lol ! Як з другої планети, думаєш стільки років разом, а як НЛО lol



Мені до душі такі страви дуже по-осінньому! Молодець! Я уже занотувала smile


Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 16:46
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
marinka
то чоловікам нас не понять


То точно. У них нераз такі причуди що я задумуюсь а у кого це ПМС? lol

уляночка
такий високий і пухкий!!


Дякую Уляночко. Він також дуже смачний, а високий бо форма маленька. no
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 лютого 2010 18:41
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний пухкенький кекс!!! tongue tongue laughing laughing
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 21:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100