Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Славочка
4 листопада 2010 11:32
Повідомлення #391


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
все смачне і швидко готується, занотовую на найближче майбутнє!
Марусю, ти супер господиня!
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 листопада 2010 03:29
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Марусю, ти супер господиня!


Ти мене так хвалиш. Де мені там до супер господині :)
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 листопада 2010 03:31
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: нетік
Маруся,ух ти. це якраз для мене дуже легко і швидко.


Та я також трохи з лінивих господинь бо не завжди є час на все що хочу.
feel
Цитата: gutka
симпатично-апетитні і такі рівненькі


Дякую! Дуже приємно таке почути від тебе Катю. love
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 листопада 2010 07:58
Повідомлення #394


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Маруся
Ти мене так хвалиш

бо працюєш і діточкам раду даєш, і спечено-зварено. А я тут з двома не справляюсь часом m0549
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 листопада 2010 01:56
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
бо працюєш і діточкам раду даєш, і спечено-зварено


А я свого правовірного трохи до роботи напрягаю. Он нині нам зупку гречану зварив.
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 листопада 2010 03:19
Повідомлення #396


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Побачила я в Любані булочки з гарбузовим кремом, і мені захотілось їх спробувати. Вони в мене не такі рівненькі як в майстра але зато смачні.

Булочки завитці з гарбузовим кремом-пудингом



Копіюю слова Любані.
Оригинальный рецепт теста
500 гр. муки просеять в чашку и тщательно перемешать с 1 пакетиком сухих дрожжей.
Добавить 50 гр. сахара, щепотку соли, 2 яйца, 125 мл. (1/8 л.) тёплого молока, 100 гр. растопленного и остуженного масла или маргарина. Все компоненты перемешать миксером (насадки для замеса) сначала на минимальной, а затем на максимальной скорости примерно минут 5.
Тесто накрыть и поставить в тёплое место, пока оно не увеличится вдвое.
Мои изменения
Делала в хлебопечке,на сливочном масле,дрожжей дала 10г.

Тесто поделила на 2 части,с половины сделала пирожки,с половины-завитки,на 20 минут на расстойку и в духовку при180 град.(я пекла одновременно при включеной конвекции на двух уровнях).

Пирожки
Тесто раскатать тонко,вырезать стаканчиком кружки,нанести начинку (мороженная черника обкатанная в муке,сахар),Сформировать пирожки,смазать яйцом и присыпать коричневым сахаром.

Завитки
Тесто раскатать в длинную тонкую полоску,нанести пудинговую массу,покидать замороженную вишню,скрутить туго рулетом,порезать на куски,низ заащипнуть,разместить на противне,смазать яйцом.
Пудинговая масса
Отварить до готовности 250г тыквы,спюрировать,добавить 3 ст.ложки крахмала,1 яйцо,3 ст.ложки сахара,2 ст.ложки лимонного сока,ваниль.Поместить на маленький огонь и при постоянном помешивании довести до загустения.Остудить.


Ось мій віночок і пиріжок з решти тіста.


Повідомлення відредагував Маруся - 11 листопада 2010 01:31
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
10 листопада 2010 08:14
Повідомлення #397


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Маруся
булочки з гарбузовим кремом

Така апетитно-гарненька сонячно-цікава смакота winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 листопада 2010 09:59
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ото краса! не бачила цього рецепта, дякую. m05004
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 листопада 2010 01:32
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Volo-shka
смакота


Дякую, воно й справді вийшла смакота. Мій чоловік помаленько привикає що гарбуз не лише для свиней. laughing

Славочко, дякую, раджу спробувати. Вийшло досить добре.


Повідомлення відредагував Маруся - 11 листопада 2010 01:33
Перейти на початок сторінки
Ludany
11 листопада 2010 06:24
Повідомлення #400


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Маруся, та навіть дуже рівненькі вийшли булочки. просто чудові!
Мені приємно, що рецепт прийшовся тобі до смаку!

Повідомлення відредагував Ludany - 11 листопада 2010 06:25
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100