Цитата: idianka
А що це таке ?
Як в нас кажуть по-простому, соління. Тобто різні мариновані овочі, салати, оливки ріжного роду
Все що можна з’їсти перед пастою і запити келихом червоного вина. Це італійці так обідають, спочатку перекус, потім паста, потім основне блюдо (типу риби, мяса) а тоді десерт.
Я дуже люблю всі ті закуски бо подається прошуто, яке я дуже люблю і свіжа моцарелла полита приправленою оливковою олією, а до того всього свіжа фокачча або просто свіжий баґет. То можна пів життя віддати.
Цитата: LiLu
А можна рецептик рулетів з лавашу?
Дуже просто. Лавашний лист треба змазати майонезом, тоді викласти по всій довжині паштет (любий підійде) далі зверху натерти варені яйця, посипати дрібно-нарізаним кропом і петрушкою, можна ще дати зеленої цибулі але це за бажанням, бо може і згіркнути в залежності що за цибуля. Все акуратно скрутити в рулет, завинути в харчову плівку і в холодильник на ніч. На наступний день покраяти на плястерки і подавати.
А з шинкою, то подібно, тільки на дно дала сир пасту. На другий раз натру плавлені сирки з часником і майонезом, щоб лаваш трохи змяк. Зверха на сир виклала шинку, далі горошок маринований, сир твердий потерти і варене яйце. Закрутити в харчову плівку і дати вистоятись, можна через ніч.