Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
idianka
12 жовтня 2010 09:31
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Маруся
Антіпасті

А що це таке ?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
12 жовтня 2010 09:35
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Марусечко! 3fb
Яка смакота у Тебе,треба частіше на кухоньку Твою забігати!Аромат від рулетиків і пампушок лине на 10000 км!Супер-господиня! winked
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
12 жовтня 2010 10:14
Повідомлення #383


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Маруся
Рулетики з лавашу, з паштетом і шинкою


Стільки смакотии love А можна рецептик рулетів з лавашу?

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 жовтня 2010 19:03
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: idianka
А що це таке ?


Як в нас кажуть по-простому, соління. Тобто різні мариновані овочі, салати, оливки ріжного роду laughing Все що можна з’їсти перед пастою і запити келихом червоного вина. Це італійці так обідають, спочатку перекус, потім паста, потім основне блюдо (типу риби, мяса) а тоді десерт.

Я дуже люблю всі ті закуски бо подається прошуто, яке я дуже люблю і свіжа моцарелла полита приправленою оливковою олією, а до того всього свіжа фокачча або просто свіжий баґет. То можна пів життя віддати.

Цитата: LiLu
А можна рецептик рулетів з лавашу?


Дуже просто. Лавашний лист треба змазати майонезом, тоді викласти по всій довжині паштет (любий підійде) далі зверху натерти варені яйця, посипати дрібно-нарізаним кропом і петрушкою, можна ще дати зеленої цибулі але це за бажанням, бо може і згіркнути в залежності що за цибуля. Все акуратно скрутити в рулет, завинути в харчову плівку і в холодильник на ніч. На наступний день покраяти на плястерки і подавати.

А з шинкою, то подібно, тільки на дно дала сир пасту. На другий раз натру плавлені сирки з часником і майонезом, щоб лаваш трохи змяк. Зверха на сир виклала шинку, далі горошок маринований, сир твердий потерти і варене яйце. Закрутити в харчову плівку і дати вистоятись, можна через ніч.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
24 жовтня 2010 05:44
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Маруся ото зайшла до тебе в гості ,а тут смакота tongue! ну все прощай дієта(лаваш з плавленим сирком класна ідея)

Повідомлення відредагував Olenochka - 24 жовтня 2010 05:45
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
24 жовтня 2010 20:29
Повідомлення #386


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Маруся, смачні зукуски- курячі рулети і з лавашу. Смачно!
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 листопада 2010 05:12
Повідомлення #387


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Хо Маруся вся в роботі і напевне завтра вже не встане до роботи в шостій ранку, але вирішила трохи дописати бо нині відвела душу на кухні. Мужа буде сваритись бо йому посуд лишила hi

Гарбузові налисники.

На свято Галовіна діти принесли додому багато маленьких гарбузиків. Один гризе прихатня білка на вулиці, один я спекла і зробила собі пюре з якого вдало вийшли налисники.

Перепис простий:
1 скл гарбузового пюре
1 перетерте печене яблуко, або свіже втерти на дрібній терці
4 яйця
1.5 скл молока або вершків (в мене були вершки)
дрібка солі, цукру і цинамону.
1-2 ст.л. олії без запаху.
1-2 ст.л. з верхом муки

Все гарно змішати, я збила ручним міксером, і випікати налисники/млинці. Тісто досить густе той млинці дуже тоненькими не вийдуть але вони дуже ніжні і їх важко перевернути, тому я смажила на двох пательнях.

Млинці смачні самі по-собі але ще кращі якщо в серединку покласти яблуко покраяне на тонкі пластинки. Подавати з варенням і сметаною.

Результат був чудовий. Переписом поділилась Кася з ДП але я доправляла по-ходу щоб було добре як на мене.


Повідомлення відредагував Маруся - 4 листопада 2010 05:13
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 листопада 2010 05:17
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Кексики за 5 хвилин з кисільного брикета.




Я колись пекла такий тортик під назвою «Облачко», то власне коржі в ньому на кисілю і пересмаровується він збитою сметаною з цукром. Дуже простенький і смачний тортик вийшов. Але цього разу сметани вдома не було, тому вийшли лишень кексики.

1 брикет кисілю розім’яти
2-3 яйця
2 ст.л. з гіркою муки
1/2 ч.л. соди погасити

Все вимішати до однорідної маси, можна збити міксером. Виливати в формочки і пекти кексики при температурі 180 градусів, хвилин 20.
Перейти на початок сторінки
нетік
4 листопада 2010 08:15
Повідомлення #389


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Маруся,ух ти. це якраз для мене дуже легко і швидко. а ще коли смачно то це неперевершено. ти просто молодець.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
4 листопада 2010 08:59
Повідомлення #390


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
Кексики за 5 хвилин з кисільного брикета

симпатично-апетитні і такі рівненькі winked
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100