Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
lingrod
23 серпня 2010 08:48
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Маруся,
О, Маруся, он які це "булочки,заливані молоком". Так-так, вони дуже і дуже смачні, я знаю цей рецепт, пекла по ньому вже . Мабуть, діткам твоїм сподобалось - дітки полюбляють випічку. winked
Перейти на початок сторінки
Маруся
23 серпня 2010 15:37
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: lingrod
я знаю цей рецепт, пекла по ньому вже


мені ось ці з молоком не дуже сподобались. Якось робила залиті збитими вершками з цукром, то були набагато смачніші і мягші.
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 серпня 2010 16:53
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Маруся
пропоную досить смачний,

Оригінально Треба і собі спекти такий кексик Дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
25 серпня 2010 13:06
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Перекраснi булочки мабуть смачненькi
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 жовтня 2010 02:26
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Вітаннячка всім. Осінь нам дарує багато барв і серед них багато помаранчевого і особливо гарбузів. Скоро свято гарбуза і в нас вже можна купити багато екземплярів цього овоча. Я купила собі невеличкий і зразу зварила в молоці і тепер використовую пюре до різних страв. перша спроба.

Гарбузова бабка



Складники:

2,5 скл муки
1 ст. л. або 25 гр. свіжих дріжджів
1 скл молока
1 яйце (можна не давати)
100 мл олії без запаху (можна оливкову)
1/4 скл пюре з гарбуза
1 скл цукру
1 скл родзинок
1/4 скл насіння з гарбуза (можна підсмажити, буде смачніше)
50мл коньяку
ванільний цукор
прянощі - мелений імбир, мелена ґвоздика, цинамон, мелений мускатний горіх. (я давала на око, бо не дуже люблю гвоздику, але раджу дати хоча б 1/2 ч.л прянощів. Дуже добре коли є суміш, така як до медівника.)
Дріжджі розвести в 1 ст. ложці теплого молока і 2 ст.л. цукру. Дати щоб піднялись. Родзинки залити коньяком і поставити на 15 секунд в мікрохвильову, щоб набухли. (так буде швидше) Далі коньяк злити а родзинки підсушити і пересипати мукою.
Яйце збити з цукром міксером, додати підігріте молоко, дріжджі, тепле пюре з гарбуза (кімнатної температури), ваніль, вмішати муку, прянощі. В кінці влити олію і дати тісту ввідбрати жир. Вмішати родзинки і насіння.
Викласти бабку зразу в форму і дати підійти, десь з 1-2 години. Випікати при температурі 190-200 градісув приблизно 45-50 хвилин, або поки сірничок не буде сухим.

Коньяк що лишився підігріти з ложкою цукру і води. Дати закипіти. Як витягли бабку з братрури ще в формі полити сиропом. Дати постояти 15 хвилин. Перекинути на таріль і дати вистигнути.

Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 жовтня 2010 02:42
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марусечко, дуже гарна бабка, така пориста. Смачніссімо! 3fb 3fb
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 жовтня 2010 10:30
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
яка красуня!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 жовтня 2010 10:57
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ну мушу я то пюре з гарбуза зробити,бо такі вже з нього рецепри апетитні!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
9 жовтня 2010 12:07
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Маруся,рецепт і фото гарбузової бабки просто СУПЕР!!! winked
Обов'язково love спечу! Дякую за рецепт!!!
Перейти на початок сторінки
vika
9 жовтня 2010 14:43
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Маруся, дуже гарна бабка. Обовязково спробую.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100