Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
15 квітня 2010 15:38
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Ірка-Шкірка
А чим можна замінити каперси?


Їх можна взагалі викинути з перепису. Вони там хіба для кислоти бо вони такі кисленькі і їх дають до риби. Спокійно можна упустити і додати тільки оливки і помідори. Можна просто оливки але помідори мені сподобались.

Цитата: sunnygirl
Але нажаль я не бачила у нас вялених помідорів і каперси бувають рідко.


а можна і без них, тоді буде просто оливковий хліб. Доречі під кінець випічки можна покласти свіжий помідор зверху і він зробиться в’яленим. lol

Повідомлення відредагував Маруся - 15 квітня 2010 16:41
Перейти на початок сторінки
Маруся
15 квітня 2010 17:12
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дівчатка, дуже вам дякую що заходите подивитись на мої натхнення.



Перейти на початок сторінки
Славочка
15 квітня 2010 18:38
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марусь, гарні всі рецепти. Хлібчик з житньої муки--смакота. Все не знайду тієї муки.
Куповане тісто теж не люблю, не смачне. А ідея киша і начинка дуже апетитна.
Салатики такі сама б їла цілими днями(все таки літо скоро lol )
Перейти на початок сторінки
Маруся
17 квітня 2010 05:12
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
все таки літо скоро


Дякую, Славочко. Мене он тут насварили що за свята собі позволила пляцки їсти а скоро літо. Правда в нас щось зимно і літом не пахне. fellow
Перейти на початок сторінки
Маруся
17 квітня 2010 05:20
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ми сьогодні їли гречку в горщичку від Каті (gutka) а до гречки був американський салатик з капусти з хроновим майонезом. Салатка дуже смачна якщі змішати білу і червону капусту разом але сьогодні у мене була тільки біла.

Колесло, або американський капусний салат



Головку капусти пошаткувати, додати втерту на грубій терці моркву і одне невеличке кисле яблуко. Додати зелень за бажанням. Заправити хроновим майонезом.

Майонез/заправку приготувати так. Столову ложку сметани, столову ложку майонезу, чайну ложку міцної гірчиці і чайна (або більше) ложка тертого свіжого хрону. Все змішати до утворення однорідної маси. Посолити, поперчити до смаку. Заправити капусту.

Повідомлення відредагував Маруся - 17 квітня 2010 06:22
Перейти на початок сторінки
Маруся
17 квітня 2010 05:45
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Сьогодні задумала зробити собі гавайські настрої, і знайшла в неті перепис пляцка/пирога з ананасами і кокосом. Перепис знайшла тут. Мені здається що ще тільки бракувало там горіхів, помаранч і РОМУ! Для повноти гавайського смаку.

Так он послала я мужа купити мені кокосову стружку а він мені чіпси купив. Чисто, як Шарік з Матроскіним, він кєди купив.

Ананасовий пиріг



банька консервованих ананасів (500 г)

Для тіста:
350 г муки
10 г порошку до печива
180 г цукру
5 яєць
200 г розтопленого і охолодженого масла
150 мл ананасового соку

Для штрейзеля: (в мене не вийшов а вийшло просто тісто яке я натерла зверху. Думаю моє масло було замягке, бо муки я дала досить, але на смак то не вплинуло)
120 г мягкого масла
150 г муки
80 г цукру
дірбка солі
110 г кокосої стружки

Ананаси викласти з баньки на друшляк і дати добре стекти воді.
Змішати всі складники для штрейзелю і відставити в сторону. Якщо у вас ананаси кільцями то їх слід покраяти на невеличкі кусочки, можна і дрібно. Я люблю більшими кусочками.

В велику миску просіяти муку і порошок до печива.
Додати яйця, цукор, ананасовий сік і масло, і все добре вимісити в однорідне тісто. У мене тісто було досить мягке.
Викласти тісто в бритванку і розрівняти. Ананаси викласти на тісто і зверху посипати штрезелем. У мене не вийшло, то я втерла зверху друге тісто і посипала ще екстра кокосом.

Випікати при температурі 180 градусів, приблизно 30 хвилин.


Повідомлення відредагував Маруся - 17 квітня 2010 06:47
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 квітня 2010 08:44
Повідомлення #237


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
Чисто, як Шарік з Матроскіним, він кєди купив.

lol lol lol
також в господарці пригодилось...
Гарний пиріг-заморський!
Соус з хроном до салати треба зробити - ще не чула такого поєднання капусти і хрону smile ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 17 квітня 2010 09:46
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 квітня 2010 23:54
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марусю, гарний пиріг!
Для обсипки, таки, певно треба не дуже розм'якшене масло, щоб крихти сформувати.
Салатик теж треба такий спробувати.
Я сьогодні хрін терла до салатику з яйцями і майонезом, то якийсь такий попався пекучий (міцніший, ніж на свята) am
Теж ще не пробувала до капусти таку заправку. Має бути смачно і корисно. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 квітня 2010 01:26
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
не дуже розм'якшене масло, щоб крихти сформувати.


та власне що було з холодильника, але думаю що його було забагато. Треба було масла менше, бо он так як у тебе штрейзель робила то був просто люкс а тут ...
Саме основне що з’їли lol

Ірця, Славочка, Дякую, дівчатка, що заходите вгості.


Повідомлення відредагував Маруся - 19 квітня 2010 02:27
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 квітня 2010 01:43
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Були у мене залишки курки з росолу і три кабачки без роботи лежали, то я їх пустила в роботу і спекла, чи то пиріг чи то запіканка. Думаю, що то таки запіканка. Вийшла досить смачна і дієтична. Отже пропоную вам

Кабачково-куряча запіканка



3 невеличкі кабачки
варена куряча грудинка
1 маленька морквина
пучок зеленої цибулі
пучок кропу і петрушки
3 зубці часнику
2 ст. ложки манки
2 яйця
Форму для маленького кексу (в нас кажуть 9х2,5х5 в інчах, тобто 22см довжина) застелити промасленим папером і висмарувати маслом і посипати манкою. Я не вистелила і товарний вигляд від того потерпів.

Кабачки потерти на грубій терці, посолити і викласти на друшляк щоб стік сік. Моркву потерти на грубій терці. Куряче мясо дрібно покраяти і підсмажити на пательні з двома ложками кетчупу. Викласти мясо в миску. На пательні де смажилось мясо підігріти моркву і викласти в миску до мяса. Кабачки відтиснути від рідини, щоб були майже сухі і додати до курочки і моркви. Витиснути часник, додати зелену цибулю, кріп і петрушку. В кінці вбити два яйця і додати дві ложки манки.
Все гарно перемішати і викласти в форму.

Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів цельсія.



Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 111
Гостей: 97
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100