Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
ksena
8 квітня 2010 09:52
Повідомлення #211



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 27.02.2010

ICQ:--

Бали: 200
Маруся,
суперський пляцок!
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 квітня 2010 23:20
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, напрацювалась на свята! в мене мої помічники так само "допомагали"(з четверга були вихідні), в хаті не видно було, де той порядок робився am І все спочатку...
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 квітня 2010 04:42
Повідомлення #213


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Мій чоловік мені практикується в видуманні різних салатиків або гарнірів, бо він нераз не знає щоб такого з’їсти, бо він дуже вважає аби бува чогось такого шкідливого не з’їсти. Один з його найулюбленіших, і чисто американський гарнір до свинини, це зелений горошок. Зелений горошок він може їсти в любому вигляді. Ось його сьогоднішній салатик.

Салатик Андруші:lol:



Відварити дві великі морквини і покраяти на довільні не надто великі шматочки. Додати або одну баньочку маринованого горошку або 100 грам відвареного мороженого. Додати багато дрібно-покраяного кропу і цибульки. Заправити ложкою майонезу або соняшниковою олією. Я люблю більше з олією але нині ми пробували з майонезом. Дуже легкий і смачний салатик, а тим більше зроблений руцями коханого мужа. :winked:

До салатику їли «фальшивий плов»

Натхнення на кухні або Маруся частують

Повідомлення відредагував Натонька - 29 квітня 2016 09:04
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 квітня 2010 05:04
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
На Великдень в нас обов’язково готують цвіклу (тобто бурячок з хроном) і білий хрін (соус з хрону, яєць і сметани). Це мій найбільш улюблений соус, я його роблю завжди побільше щоб вистарчило їсти хоча б тиждень а потім зроблю на ново. :lol:

Білий хрін



50 грам свіжого хрону потерти на дрібній терці (до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити)
4 зварених на круто яйця
сік з одної цитрини
1/2 скл сметани і одна ложка майонезу (за бажанням)
сіль, перець

Яйце і хрін втерти на дрібній терці (не така як на деруни а як на сир) і заправити семтаною, соком цитрини, сіллю і перцем. Попробуйте на смак, якщо вам дуже «солодке» то додайте ложку-дві майонезу.

Вибачайте, точного перепису нема бо я роблю на смак. Наприклад, я обожнюю коли від такого соусу аж плачеш, бо так добре чути хрін, а мій чоловік такого моцного не дуже полюбляє. Он і регулюю нераз співвідношення хрону і сметани. Але соус як на мене заслуговує уваги.

Я його радо поїдала з мяском тушеним в томатному соусі.

Натхнення на кухні або Маруся частують


Мяско дуже легко робиться. Довільний кусень свинини, краще нога або рульки (тобто верхня частина копитця) покраяти на порційні кусочки і скласти в гусятницю, додати дві великі цибулини покраяні на плястерки, лавровий листок, чорний і духмяний перці горошком, посолити і залити все склянкою томатного соку. Можна і чуть більше соку дати, це якщо любите щоб залишилось багато соусу пізніше. Все поставити в духовку на 2 години і тушити при температурі 185-190 градусів цельсія. Після двох годин, витягаємо мяско і даємо йому відпочити ще пів години перед тим як споживати.

В мене таке мяско їдять всі, навіть вибредні дітиска. А з клюсочками то за милу душу.

Натхнення на кухні або Маруся частують


Смачного!

Повідомлення відредагував Натонька - 29 квітня 2016 09:05
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 квітня 2010 05:08
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
І ще вам запропоную варіант приготування каляфьору. Мені якось проївся він з булочкою а мої люблять щоб він був сам по-собі без ніякого соусу. От я його і трошки підсмажила з кропиком і насінням сезаму. Вийшло дуже оригінально.


Повідомлення відредагував Натонька - 29 квітня 2016 09:04
Перейти на початок сторінки
Маруся
12 квітня 2010 05:15
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
І ще б чогось до чаю, такого що швидко можна зробити і з’їсти. А тут лежать трі банана без роботи. Ну то пісеньку про трі банана співати можна але треба також їх кудись приткнути. Ну то був банановий кексик.

Натхнення на кухні або Маруся частують


100 грм масла
150 мл молока
2 яйця
1,5 скл цукру (я дала 3/4 скл)
1 ч.л. порошку до печива
1/2 ч.л. соди
3 банани помяти виделкою
2 скл муки

Збити масло з цукром, додати по-одному яйця і банани. Гарно збити міксером. Додати половину муки змішаної з содою і порошком. Збити. Влити молоко і додати решту муки. Щераз все гарно збити міксером. Вилити в змащену жиром форму і випікати при 180 градусів 40 хвилин.

Я зверху ще посипала горіхами а можна було і в тісто дати. Ніц надзвичайного але таке аби щось було. :lol:



Перепис напевне блукає всюди в неті, я побачила на Готовим дома.

Повідомлення відредагував Натонька - 29 квітня 2016 09:07
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 квітня 2010 06:48
Повідомлення #217


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Так смачно все по-домашньому. Молодчинка.
Перейти на початок сторінки
muroslava07
12 квітня 2010 10:27
Повідомлення #218


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
За білий хрін - величезне дякую!
Перейти на початок сторінки
gutka
12 квітня 2010 17:44
Повідомлення #219


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся,
оце ти наготувала, як для нового ФМ, дуже все смачненьке
laughing
хочу додати про салатик з горошку та моркви, майже так само готується класичний польський салат до печеної курочки, ще до введення візового режиму протягом 8 років щоліта їздила до Польщі, отож в них на неділю традиційно готували печеного курчака, а до нього обов"язково салат з свіжого вареного горошку та моркви, сам рецепт напишу у себе в темці, це дійсно так СМАЧНО, а тут ще й з кропом... нямням

Повідомлення відредагував gutka - 12 квітня 2010 18:44
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 квітня 2010 18:14
Повідомлення #220


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
(до такої роботи беріть мужа або комбайн, кого легше вмовити)

lol lol lol
Ну ти й наготувала смакотиння - відчувається, що у вас врожаї двічі на рік збирають lol .
Хочеться скуштувати всього по-трошки - прийдеться робити smile - особливо м"яско в томатному соусі і салат Андруші...
Дякую за смакоту!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 грудня 2022 12:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100