Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Ірка-Шкірка
8 березня 2010 02:57
Повідомлення #161


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маруся
А ще похвалюсь чудом яке у мене час забирає

Чудо-донечка, татово-мамине сонечко smile !
Маруся
рисово-рибні кульки

Дуже оригінальний гарнір так гарно виглядає wink !!!
І коли моя середня дитина полюбить рис recourse ?
Пампушки в глазурі - супер!
Поки ти виставляєш рецепти, я не встигаю коментувати lol .
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 03:07
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірка-Шкірка
І коли моя середня дитина полюбить рис

та з моєї саранчі тільки середульша і їла ті кульки і казала що смачні.

Пампушки в глазурі - супер!


Ще є. Збирайся швиденько і заходь на чай, поки не поїли все. lol
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 березня 2010 03:11
Повідомлення #163


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маруся
заходь на чай, поки не поїли все

Думаю, що не встигну - поки долечу, точно все з"їдять lol !
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 08:13
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся,
треба моїй вереді зробити такі кульки. А то рис на гарнір завжди відсуває з тарілки. Дякую за ідею. Пампухи смачнезні.
Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 08:15
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
З святом!!!!!!

Перейти на початок сторінки
Маруся
21 березня 2010 01:03
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Мене тут трошки не було бо Маруся запакували свою команду (4-ро діток) в машину і вирушили в близьке зарібужжя - Оттава, Канада. Дорога нас займає 7.5 до 8-ми годин. Діти в мене добрі так що їхали ми гарно і вони дуже хотіли побачити свого друга. Додому до татка їхати не дуже спішились тому дорога додому виявилась довшою ніж би хотілось.
Але тато нас вдома чекали і зробили нам несподіванку - купили новий плазмовий телевізор а мамі нового компутера, бо на старому вже не можливо було нічого зробити.

Досить ліричних відступів, треба щось смачненьке схрумати. Пропоную
зупку з манними кльоцками



В дитинстві я дуже не любила манку бо в садочку її готували з грудками і без смаку, зате бабцині кльоцки в зупці їла з великим задоволенняам. Отже наливаємо в середній банячок води, як закипить кидаємо одну покраяну моркву, потім бараболю.
Робимо кльоцки.
1 яйце збити в мисочці, додати 1-2 ст ложки олії або розтопленого масла і 1/4 скл манної крупи. Посолити, поперчити. Все гарно вимішати. Тісто повинно бути мягке, майже рідке. Залишити його на кілька хвилин, щоб манка набухла. Набирати ложкою тісто і легенько кидати в кип’ячу зупу. Дати поваритись 5-10 хвилин. Кльоцки набухають після того як постоять.
Заправити підсмаженою цибулькою з морквою. В кінці додати багато зелені.
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 березня 2010 01:17
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Мій муж без зупи не уявляє життя, отже якщо в хаті нема зупи то рахуй що нема що їсти. Пропоную і вам ще одну зупку:

Грибово-перлова зупка




Варимо в великій (у мене було 3 літри) кількості води 3/4 скл перлової крупи. Додаємо улюблену приправу або кубик, для смаку. Після того як крупа майже готова готуємо заправку.
10 шампіньйонів ріжемо на плястерки і висмажуємо з половиною середньої цибулі і одною морквиною натертою на терці. Додати все до крупи, вкинути перець горошком і лавровий листок. Дати закипіти і приправити до смаку.

Зауваження: я завжди приправляю їжу в процесі готування після кожного нового продукту але так щоб не переборщити. Тому тут не пишу посолити, поперчити. Надіюсь на вашу інтуіцію. smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 березня 2010 01:35
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Моя товаришка в заграманицях поділилась зі мною дуже смачним рецептом рибки під гірчичним маринадом з булочкою. У мене не виявилось вдома солодкої гірчиці тому взяла звичайну і розвела майонезом і додала кропу, а в переписі того не було. Отже прошу:

Біла риба під гірчичним маринадом з булочкою




1 кг білої риби
1/4 скл солодкої (діжон) гірчиці
2 ст ложки олії
2-3 скибки свіжого білого хліба
пучок петрушки
1-2 зубці часнику

аспараґус

Розігріти духовку до 200 градусів цельсія.

Рибу покраяти на порціонні куски і викласти або на змащений жиром лист або на бритванку застелену промасленим папером.
Хліб покраяти на невеличкі куски і змолоти в блендері. Додати ложку олії і поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд. Перемішати і знову поставити ще на 30 секунд щоб крихти підрумянились. Додати дрібно покраяну петрушку.
В іншій мисці змішати решту олії, подріблений часник і гірчицю.

Рибу змазати гірчичною сумішю і зверху накласти сухарі.



Так повторити з кожним куском риби. Поставити в духовку на 25 хвилин. Риба повинна бути мягка але не сира.

В переписі писало покласти аспараґус попередньо посолений і поперчений і политий оливою поряд з рибою, але я поклала в іншу посудину і запікала разом з рибою.

Подавати рибу викладеною на аспараґус з рисом і овочами або салатом.


Повідомлення відредагував Маруся - 21 березня 2010 02:37
Перейти на початок сторінки
Natasha
21 березня 2010 05:54
Повідомлення #169


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Маруся, все виглядає дуже апетитно! Дивлячись на грибово-перлову зупку, кортить її ложкою зачерпнути. Потрібно буде і собі спробувати приготувати гірчичний маринад з булочкою.


Перейти на початок сторінки
Маруся
21 березня 2010 06:24
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Natasha
Маруся, все виглядає дуже апетитно!


Дякую, воно справді було смачне і вартує аби таке спробувати.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100