Дякую дуже дівчатка , що завітали до мене в гості. Чудо і справді мамине і на маму подібне, в садочку сказали що навіть говорить як мама.
Хочу вам запропонувати дуже смачні
рисово-рибні кульки.
300 гр любої білої риби
1.5 склянки рису (запарити але краще відварити до готовності)
1 середня цибулина
1 морквина
пучок кропу
2-3 ст ложки олії
1-2 ст. ложки кетчупу
лавровий листок, сіль, перець
Рис відварити до готовності. Краще брати клейкий рис.
Цибульку і моркву спасерувати на олії щоб були мягкі. Перепустити через мясорубку разом з рибою. Я все закинула в блендер і збила в однорідну масу. Рибно-овочеву масу вимішати з вареним рисом, додати кріп і приправити сілль та перцем.
Зробити з фаршу біль-менш однакові кульки і викласти в бритванку.
Залити все 1.5 скл теплої води в якій попередньо розвести кетчуп і улюблену приправу, типу веґета, або кубик овочевого супу.
Поставити пекти в духовку розігріту до 200 градусів цельсія на 45-50 хвилин.
Подаємо як гарнір або основну страву з салатою чи відвареними овочами, поливаючи соусом з бритванки. Дуже дієтичне і смачне данє.