Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
marinka
7 березня 2010 10:40
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся у Тебе так смачно!!!! Я сижу і облизуюсь tongue
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:44
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
marinka
Маруся у Тебе так смачно!!!!


Дякую! Можеш частуватись на здоров*я. winked
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:51
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Кекс з чорносливом



Перепис кекса взяла з сайту ir71 а там відповідно ще хтось поділився переписом, тому копіюю тут що писало. Я зробила з родзинками бо якось не знайшла чорносливу а потім як вже побачила то була залінива пацькатись з його краєнням і тому подібне. Як на мене, то кекс не солодкий. Чоловік сказав що для нього було забагато горіхів і родзинок, а мені в сам раз. feel В піст, це те що дохтір приписав.

Чудова випічка під час посту.
100гр. чорносливу
200млг. гарячої води
200гр. борошна
3ч.л. порошку до печева або 1ч.л. соди.
100гр. горіхів
1/2ч.л. кориці
50гр. цукру
2ч.л. цедри лимона
75млг. олії
Чорнослив дрібно порізати, залити гарячою водою, нехай постоїть. Потім цю воду злити в посудину(не виливати).
Змішати борошно, розпушувач, горіхи подрібнені, корицю і цукор.
У воду від чорносливу додати олію і цедру, перемішати і влити в борошняну суміш, перемішати, додати чорнослив і добре збити ложкою.
Форму змастити і посипати борошном. Викласти тісто. Випікати при темп.180гр. до сухої палочки 30-40хв.
Готовий витягнути з духовки і залишити на 10хв. у формі. Охолоджений посипати пудрою.
рецепт з кукінга.



Повідомлення відредагував Натонька - 9 травня 2010 18:09
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:55
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
А ще похвалюсь чудом яке у мене час забирає. Я купила морозиво і принесла додому, то поки знімала чоботи моя малеча з криками - МОРОЗИТО!, вхопила ложку і сіла при столі поїдати морозито. lol

Перейти на початок сторінки
gutka
7 березня 2010 11:49
Повідомлення #155


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
А ще похвалюсь чудом яке у мене час забирає.

мамине щастя, твоє чудо: чудове love
Перейти на початок сторінки
marinka
7 березня 2010 12:45
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Гарнюне чудо!!!!
І видно шо смачне морозито smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 березня 2010 13:38
Повідомлення #157


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Яка гарна малесенька мамчина киця! "Морозито" й мої люблять... smile

Смачненький кексик, обов"язково приготую, бо свою фантазію щодо пісної випічки вже вичерпала...Перловочку й ми любимо, недавно готувала...в горшку. А спосіб приготування спаржевої квасольки для мене новинка - спробую!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 березня 2010 15:30
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Вітаю, Марусечко. Давно не спілкувались.
Кальцоне-смакота, ми їли з чоловіком в Празі, тісто там було дуже м"яке і пишне. Дякую, що нагадала.
Кашу таку обов"язково приготую з овочами-доця любить.
Манюня Твоя--чудова! мамине щастячко.
Морозито ми теж любимо.
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 02:48
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дякую дуже дівчатка winked , що завітали до мене в гості. Чудо і справді мамине і на маму подібне, в садочку сказали що навіть говорить як мама. feel

Хочу вам запропонувати дуже смачні
рисово-рибні кульки.



300 гр любої білої риби
1.5 склянки рису (запарити але краще відварити до готовності)
1 середня цибулина
1 морквина
пучок кропу
2-3 ст ложки олії
1-2 ст. ложки кетчупу
лавровий листок, сіль, перець

Рис відварити до готовності. Краще брати клейкий рис.
Цибульку і моркву спасерувати на олії щоб були мягкі. Перепустити через мясорубку разом з рибою. Я все закинула в блендер і збила в однорідну масу. Рибно-овочеву масу вимішати з вареним рисом, додати кріп і приправити сілль та перцем.
Зробити з фаршу біль-менш однакові кульки і викласти в бритванку.



Залити все 1.5 скл теплої води в якій попередньо розвести кетчуп і улюблену приправу, типу веґета, або кубик овочевого супу.
Поставити пекти в духовку розігріту до 200 градусів цельсія на 45-50 хвилин.

Подаємо як гарнір або основну страву з салатою чи відвареними овочами, поливаючи соусом з бритванки. Дуже дієтичне і смачне данє. tongue


Повідомлення відредагував Маруся - 8 березня 2010 04:01
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 березня 2010 02:57
Повідомлення #160


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цілий день дієтичних страв не можна їсти, бо так і схуднути не довго, тому ми додавали собі калорій сьогодні пісними пампушками.



Тісто зробила так:

50 грам свіжих дріжджів розвела склянкою теплого міґдалового молока і трьома столовими ложками цукру.
В між часі випипала в миску десь 5 склянок муки, і до неї додала ще одну склянку міґдалового молока, склянку яблучного соусу (якого у мене виявилось забагато) і 1/3 скл олії. Все гарно вимішала і під кінець додала дріжджову масу і дві ложки рому або горілки. Замісити тісто. Тісто у мене було досить мягке.
Дати тісту підійти годинку. Підсипати стільницю мукою і розкачати тісто. Вирізати бублики або робити пампушки і смажити на олії.
В кінці посипати пудрою або полити глазурью. В мене було дві ложки міґдалового молока, 6-7 ложок цукор пудри і кілька крапель ромової есенції. Пампухи вийшли дуже смачні.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 18:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100