Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Славочка
21 березня 2010 07:38
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марусечко, в тебе четверо діток? Ти супер-мама!!!
Вітаю з новими покупками. Така гарна господинька і матуся вартує найкращого!
Страви всі супер. В мене теж щодень має бути свіжа зупка, але тут діти поціновувачі. Тож забираю ще нові ідеї!
Рибка теж смачнюща!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
21 березня 2010 21:37
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Марусечко, в мене теж без "зупок" життя не уявляють, варю мало не щодня, і перлові, і гречані, і....Дуже симпатичні кульки, спробую і я так замаскувати рибу, бо в чистому вигляді зовсім не їдять дітиська....а пампухи просто казка!! та ще й в глазурі! Господинька метка!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
22 березня 2010 01:29
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Марусечко, в тебе четверо діток? Ти супер-мама!!!


Супер не супер, але мама. Мій тато завжди мені розказував історію, що в дитинстві моя сестра страшенно хотіла бути оперною співачкою а я, просто - мамою. feel

Цитата: Коко Шанель
Господинька метка!!


Дякую за високу оцінку. love
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
22 березня 2010 12:04
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Марусю, зайшла на Твою сторінку та напевне тут і залишусь пообідати, бо є і перше, і друге, ще й десерти на вибір wink
Списала собі і рибу під гірчичним соусом і рисово-рибні кульки - від одного виду слинка котиться lol
А зупки які смачненькі!!! Я також манку люблю, а от чоловіка ніяк не привчу - носом крутить, то спробую ще супом таким нагодувати - а раптом обманю smile
Перейти на початок сторінки
Valentina
22 березня 2010 12:25
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Маруся!!! Смачні у вас супи, а мої діти полюбляють лиш рисовий і макаронний. А я в дитинстві любила перловий, а сьогодні хочу зварити з манними кльоцками за вашим рецептом
Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 05:02
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Volo-shka
Марусю, зайшла на Твою сторінку та напевне тут і залишусь

Дуже приємно таке читати. feel

Цитата: Volo-shka
а от чоловіка ніяк не привчу


Ой, а мій навпаки любить всі крупи окрім кукурузяної. Зате кукурузяну зі мною їсть моя донечка.

Цитата: Valentina
а мої діти полюбляють лиш рисовий і макаронний


ой... а мої діти то признають лише росіл, з макаронами і з фрикадельками lol
Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 05:20
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Маруся не тільки вміє багато говорити ай ще часами варить їсти.

Оладки з яблуком

Знайшла той перепис на польському сайті і він мені дуже сподобався. Дуже вдалий. Чим дрібніше краяться яблука тим краще. Правда тут треба використовувати тільки живі дріжджі. Сухі не дають такого самого результату.



Отже:

30 грам свіжих дріжджів
1/2 скл молока
1 скл квасного молока рідкого або кефіру
2 яйця
3 ст.л. цукру
дрібка солі
ложка алкоголю (ром або горівка)
3 скл муки

Дріжджі розвести з теплим молоком і цукром і дати постояти, щоб забродили. В миску вбити яйця, додати дрібку солі і кефір. Гарно все вимісити. Всипати половину муки. Замішати. Додати дріжджі. Перемішати і підсипати решту муки. В кінці влити ложку алкоголю.
Дати тісту підрости 30-40 хвилин. Смажити оладки на великій кількості оливи, так вони дуже гарно виростають.



Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 05:26
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коли мій чоловік на мене дуже гнівається він починає куховарити аби мені показати що він самодостатній. Ось який салат він приготував вчора. Сказав, що то називається салат Баку.

Салат Баку



Один великий огірок
одне авокадо
2 варених яйця
цибуля (я ще сипнула трохи зеленої)
кріп
також дуже добре пасує кінза, але в нас не було

заправка:
майонез+сік цитрини (для гостроти)

Огірки, яйця, авокадо покраяти плястерками. Додати дрібно-посічену цибулю і кріп. Заправити майонезом і цитриновим соком. Ми використали одну цілу цитрину. Якраз було добре. Посолити і поперчити.


Повідомлення відредагував Маруся - 25 березня 2010 06:34
Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 05:32
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Форель на скору руку



Рибку посолити, поперчити і змазати маслом з дрібно-посіченим кропом і видавленим через чеснокодавку зубчиком часнику.
Поставити в духовку розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
Після того викласти на рибу покраяні оливки і зелену цибульку. Поставити ще на 5 хвилин, щоб оливки прогрілись.

Чому так коротко? Бо форель дуже тоненька і якщо пересидить буде тверда. А рибка повинна залишатись мягкою але не сирою.

Перейти на початок сторінки
Маруся
25 березня 2010 05:49
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Хочу вам запропонувати дуже гарний пісний перепис. Його придумала моя подружка, бо зараз піст і ми стараємось трошки постити request а часами хочеться чогось такого, щоб душа розвернулась а потом назад свернулась. Он вона і придумала таку овочеву запіканку. Я її трошки підкорегувала і ось що вийшло у мене.

Овочева запіканка або лазанья Лілі



1-2 невеличкі кавачки
1 велика морква (втерти на терку)
200 грам печериць
один болгарський перець ( у мене був жовтий)
паростки селери (та що зелена а не те що корінь)
кріп, петрушка, зелена цибуля (все дрібно покраяти)
1-2 помідори
100 грам томатного соусу, типу кухарський від Чумак

якщо постите строго, то заливка з олії з часником
а якщо не дуже то
100 грам твердого сиру ( у мене був моцарелла)

Беремо невеличку форму у мене 24х24см з високими бортами і на дно кладемо ложку-дві томатного соусу так щоб покрити дно. А далі викладаємо все пластами:
пообираний і покраяний на кружальця кабачок
морква втерта на грубім терку
перець покраяний на плястерки (кільця)
селеру
гриби покраяні на дольки
зверху на гриби кладемо решту томатного соусу
висипаємо зверху всю зелень
зверху викладаємо покраяний помідор

Тут добре видно мої слої



Ставимо нашу «лазанью» в духовку розігріту до 200 градусів і печемо десь хвилин 30-40. Як побачили, що овочі змякли посипаємо щедро сиром. Даємо постояти ще 5-10 хвилин, щоб сир розтопився і зробилась гарна скоринка.

Подаємо з зеленню.


Повідомлення відредагував Маруся - 25 березня 2010 06:55
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100