Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
26 лютого 2010 11:03
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
Так що ще й від половини моєї подяка!


Дякую, і йому від мене уклін. ;) Тішусь, що спробували.
Перейти на початок сторінки
Маруся
26 лютого 2010 11:14
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Нас тут трохи засипало, он і дитина ходила на двір сніг відгортати.



Так, що нині я майже нічого не готувала, бо вчора наробила багато з розрахунком на два дні. Приготувала пісний куліш від Коко Шанель, фасолю від ir71, тушила капусточку і напекла шоколадних пісних кексиків і пісних пиріжків з капустою і фасолею. Нині вже нічого нема. Отже завтра треба буде щось готувати.

Ось вона фасоля і капусточка з рисом



і пиріжки. Тісто взяла в Марінки Пісні пиріжки з фасолевою начинкою. Я зробила начинку з червоної фасолі і мені ДУЖЕ сподобалась і чоловік хвалив. Буду завтра (тобто вже нині) робити знову. Я спеціально об*їздила купу пекарень в пошуках свіжих дріжджів і коли спекла пиріжки то не пожаліла що потратила свій час. Те що виходить з свіжих а сухих це небо і земля. Пиріжків вже нема. am




Перейти на початок сторінки
Маруся
26 лютого 2010 11:34
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Шоколадні кекси (пісні)



Перепис з ґуд-кук. Мені хотілось чого такого солоденького і щоб без яєць і молока. Вирішила спробувати ці кексики. Вийшли дуже смачні, такі пухкенькі і чомусь дуже швидко з*їдаються. Це таки недолік в них. Від себе додала до них одне покраяне яблучко.

В 1 скл кип*ятнку розчинити 1 скл цукру. Додати 2-3 ст. ложки какао і добре все вимішати. Всипати 2 скл муки і 1 ч.л соди погашеної оцтом. Додати що смакує - горіши, дрібно покраяне яблуко або грушку.

Змазати формочки олією і випікати при 180 градусів десь 20-25 хвилин.



Смачного!
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 лютого 2010 12:30
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ото засипало снігом! А дитя яке ттт.- як пампушечка!
Матуся так смачно годує! Посмакувала і я тут у темці всього потрошки. tongue
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
26 лютого 2010 12:39
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Гарненькі кексики я також іноді додаю у кекс яблука.
Перейти на початок сторінки
marinka
27 лютого 2010 00:27
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся, так смачно в Тебе!!!

Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:20
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Давно я до вас не заглядала, бо все якось так вийшло що все на купу і не було часу приходити навіть відмітитись. Тяжко тут у нас з компом, постійні війни, не зоряні а комп*ютерні. fellow Он дочекалась глухої ночі, щоб всі спали і тоді змогла зайти трохи до вас в гості.

Хочу вам запропонувати фасольку в булочці



Ви напевне також так готуєте. Зелену фасолю - шпарагівку, свіжу або морожену, відварити і злити холодною водою, щоб припинити термо-обробку а отже щоб фасолька не втратила колір. У мене цього разу був морожений набір з Франції: шпарагівка зелена і біла і маленька морква.
Все гарно відварили і злили водою.
На пательню кинули ложку масла і змелену в кофемолці (так швидше) суху булку (сухарі) з зубчиком часнику. Всипати сухарі на пательню і підігріти з маслом. Можна підсмажити до золотистого кольору але вважати бо сухарі дуже швидко можуть підгоріти.
Як сухарі підсохли, кинути до них шпараґівку і дати щоб все загрілось. Подавати теплим до каш чи мясних страв.

Перейти на початок сторінки
gutka
7 березня 2010 10:26
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
Давно я до вас не заглядала

я помітила, вже почала переживати crying

так навчила мене готувати фасольку тітка з Польші, правда я її готую в сезон, коли вона у мене на городі, це дуже смачно, у мене люблять цю страву
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:30
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Фасолька дуже гарно пасувала до перлової каші з овочами.

Перлова каша з овочами




В залежності скільки людей буде їсти кашу пропорції можна збільшити або зменшити. Я робила на чотири порції.

1.5 скл перлової крупи замочити на ніч
1 маленька цибулина
1 скл овочевої мішанини (люба морожена)
2 ст л олії
400мл овочевого бульйону (тобто відвару з овочів. можна замінити кубиком грибовим розведеним в воді)

Отже крупу на другий день промити і злити воду.
В невеличкій пательні нагріти олію і спасерувати дрібно покраяну цибульку, коли цибулька змякне і стане прозора додати овочі і гарно все вимішати. Прогріти одну-дві хвилини і додати крупу. Все вимішати і скласти в гусятничку або горщик. Залити бульйоном щоб він покрив кашу на два пальці вище. Накрити кришкою і поставити в холодну духовку. Включити духовку на 190-200 градусів цельсія і пекти кашу десь з годину. Каша повинна мати блиск і вся рідина має випаруватись.

Насолоджуємось. А забула написати - солимо і перчимо за бажанням в процесі пасерування овочів.

Перейти на початок сторінки
Маруся
7 березня 2010 10:31
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
gutka
я помітила, вже почала переживати crying


Дякую! Та я тут кожен день думаю про вас, а он заскочити ніяк не виходило. am

Готувала своїм недавно Кальзоне



це такий досить великий пиріжок з начинкою з сиру, томатного соусу і чого ще там душа забажає. У мене був сир моцарелла, томатний соус як на піццу і смажені гриби з цибулькою. Було дуже смачно.
Тісто взяла звичайне на піццу, тільки цього разу в мене були свіжі дріжджі. Всетаки що свіжі то свіжі, з сухими тісто не таке пружне.




Повідомлення відредагував Маруся - 7 березня 2010 11:35
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100