Давно я до вас не заглядала, бо все якось так вийшло що все на купу і не було часу приходити навіть відмітитись. Тяжко тут у нас з компом, постійні війни, не зоряні а комп*ютерні.
Он дочекалась глухої ночі, щоб всі спали і тоді змогла зайти трохи до вас в гості.
Хочу вам запропонувати
фасольку в булочціВи напевне також так готуєте. Зелену фасолю - шпарагівку, свіжу або морожену, відварити і злити холодною водою, щоб припинити термо-обробку а отже щоб фасолька не втратила колір. У мене цього разу був морожений набір з Франції: шпарагівка зелена і біла і маленька морква.
Все гарно відварили і злили водою.
На пательню кинули ложку масла і змелену в кофемолці (так швидше) суху булку (сухарі) з зубчиком часнику. Всипати сухарі на пательню і підігріти з маслом. Можна підсмажити до золотистого кольору але вважати бо сухарі дуже швидко можуть підгоріти.
Як сухарі підсохли, кинути до них шпараґівку і дати щоб все загрілось. Подавати теплим до каш чи мясних страв.