Рисова запіканка з яблуками
На воді зварити рис (300 г) до готовності, щоб не було рідини. Додати молока 150 мл і варити так щоб рис був наваристий, вязкий трохи і охолодити. 3 яйця збити вінчиком з 100 г цукру і 1 пач. ванільного пудингу(в рецепті його нема, то я зваріювала трохи
) і додати в охолоджений рис. Яблука ( в мене було 0,5 кг) почистити і нарізати дольками, викласти рівним шаром на дно форми, вистелене пергаментним папером і змащеним маслом. Поверх яблук викласти половину рису, знов шар яблук і знов шар рису.(Все залежить від форми, звичайно можна зробити 3-4 шари яблук, просто дати їх більше ніж пів кг. Можна і яблука самі замінити скажімо на вишні, сливи, персики, ананаси, груші, сухофрукти, чи скомбінувати, як фантазія підкаже) Залити збитим 1 яйцем із 2 ст.л. сметани. Випікати до золотистого кольору. Охолодити, перевернути на таріль, зняти папір і присипати пудрою. Смачного!!!!!
рецепт з "Вкусно і просто" з моїми варіяціями