Дівчонки спасибі шо не забули і завітали в гості. Багато пропустила і трохи вже передивилась шо готували, писати щось пізно тому плюсики за Ваші смачненькі творіння. Потрохи прогляну все... Дуже вдячна за коменти, велике мерсі
Спасибі Натонці за супер смайлики!!!!!!!
Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 21:24
Отже як обіцяла потрохи рецептики виставлятиму з фото
Ватрушки
Для тіста: - 400 г борошна - 200 мл молока - 3 яєчних жовтки - 5 столових ложок топленого масла (70 г) - 60 г цукру - 20 г свіжих дріжджів (7 г сухих) - 1 яйце для змазування зверху Сир: - 300 г свіжого сиру - 3 яйця - 90 г цукру - 2 столові ложки вершкового масла - ванільний цукор Просіяти борошно. Розчинити дріжджі в молоці, змішати з 1 чайної ложки цукру і 1 / 3 борошна, відкласти в тепле місце на 2 години. /опара/ Додати решти інгридієнтів, замісити і залишити для збільшення у 2 рази. Виробляти ватрушки. Знову дати підійти тісту, примазати яйцем. Пекти. Смачного!!!!
Багетки То ше ондечки мій експеремент з багетками-батонками з польського блогу Інгредієнти для батонів 4: 1 чашку гарячої води /250/ 2 чайної ложки сухих дріжджів 1 столова ложка цукру 1,5 чайної ложки солі 2 столові ложки м'якого вершкового масла / маргарину / 3 склянки борошна кунжутного насіння ,мак Крім того: 1 яйце бити з 1 столову ложку молока для змащування. Опара: Дріжжі+половина води+1 ст.л. цукру Потім домісити в опару решти інгридієнтів, я ше додала трохи сухих травок. Залишити шоб підросло в два рази. Потім поділити на 4 частини розкачати і скрутити 4 рулети. Коли підрухається знов, зробити надрізи і змазати збитим яйцем+молоко і присипати кунжутом і маком. Випікати 10 хвилин при 220 C, а потім зменшити до 200 С і запікати ще 25 - 35 хвилин. Вроді шось з того трохи вийшло..... Смачного!!!!!
Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 22:36