Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
marinka
17 травня 2010 20:22
Повідомлення #481


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дівчонки m05004 спасибі шо не забули і завітали в гості. Багато пропустила і трохи вже передивилась шо готували, писати щось пізно тому плюсики за Ваші смачненькі творіння. Потрохи прогляну все... love Дуже вдячна за коменти, велике мерсі no 86a0

Спасибі Натонці за супер смайлики!!!!!!!

Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 21:24
Перейти на початок сторінки
marinka
17 травня 2010 20:33
Повідомлення #482


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584

Отже як обіцяла потрохи рецептики виставлятиму з фото

Ватрушки


Для тіста:
- 400 г борошна
- 200 мл молока
- 3 яєчних жовтки
- 5 столових ложок топленого масла (70 г)
- 60 г цукру
- 20 г свіжих дріжджів (7 г сухих)
- 1 яйце для змазування зверху
Сир:
- 300 г свіжого сиру
- 3 яйця
- 90 г цукру
- 2 столові ложки вершкового масла
- ванільний цукор
Просіяти борошно. Розчинити дріжджі в молоці, змішати з 1 чайної ложки цукру і 1 / 3 борошна, відкласти в тепле місце на 2 години. /опара/
Додати решти інгридієнтів, замісити і залишити для збільшення у 2 рази.
Виробляти ватрушки. Знову дати підійти тісту, примазати яйцем. Пекти. Смачного!!!!





/рецептик з нету/
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 травня 2010 20:42
Повідомлення #483


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Марінка!
Які ж ватрушечки рум"яненькі,пухкенькі,а фото-просто ...слів замало! winked
Супер-господиня! winked
Дріжджова випічка-записую у блокнот!!!! wink

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 травня 2010 21:55
Перейти на початок сторінки
Irina
17 травня 2010 20:43
Повідомлення #484


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
marinka, які красуні!!! Надзвичайно гарні! І точно ж смачні!!!
Перейти на початок сторінки
marinka
17 травня 2010 20:45
Повідомлення #485


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Майя, Іринко, мені дуже приємно чути від Вас такі теплі слова m05004
Дякую велике belay



Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 21:48
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
17 травня 2010 21:07
Повідомлення #486


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марічко, які румяненькі ватрушечки! Дуже смачно!! Дякую за рецепт! 3fb
Перейти на початок сторінки
maija23
17 травня 2010 21:20
Повідомлення #487


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Марічко,ватрушки вище похвал,ти, як завжди,на висоті! m0555
Перейти на початок сторінки
marinka
17 травня 2010 21:22
Повідомлення #488


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Наталю, Майя, дякую велике заходіть!!!!!!! love m0555


Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 22:24
Перейти на початок сторінки
marinka
17 травня 2010 21:32
Повідомлення #489


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Багетки laughing
То ше ондечки мій експеремент з багетками-батонками з польського блогуt1011
Інгредієнти для батонів 4:
1 чашку гарячої води /250/
2 чайної ложки сухих дріжджів
1 столова ложка цукру
1,5 чайної ложки солі
2 столові ложки м'якого вершкового масла / маргарину /
3 склянки борошна
кунжутного насіння ,мак
Крім того:
1 яйце бити з 1 столову ложку молока для змащування.
Опара:
Дріжжі+половина води+1 ст.л. цукру
Потім домісити в опару решти інгридієнтів, я ше додала трохи сухих травок. Залишити шоб підросло в два рази. Потім поділити на 4 частини розкачати і скрутити 4 рулети. Коли підрухається знов, зробити надрізи і змазати збитим яйцем+молоко і присипати кунжутом і маком.
Випікати 10 хвилин при 220 C, а потім зменшити до 200 С і запікати ще 25 - 35 хвилин. Вроді шось з того трохи вийшло.....
Смачного!!!!! bully






Повідомлення відредагував marinka - 17 травня 2010 22:36
Перейти на початок сторінки
maija23
17 травня 2010 21:45
Повідомлення #490


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Спеціаліст по дріжджовій випічці! a0a










Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100