Хотіла поділитись враженнями від гарбузяного тіста, або тісто для випічок без яєць від Майї Шутенко. Не обійшлося без увертюр до гарбузяної симфонії, в принципі як завжди Робила у пів порції.На вигляд ну дуже жовте, пухке, чоловік запитав скільки яєць туди дала не призналась відразу Коли трохи умняв то сказала що з гарбузика Начинку спочатку теж хотіла зробити цікаву з квасолею і тертим маком, солодку, та зробила з бананами і різаним шоколадом в перемішку. Не пекла, а жарила. Одну частину у пудрі обваляла, а іншу полила глазуррю / цукром з водою 1:1/. Сподобалось і на смак, правда я зробила таку річ, коли варила різаний гарбуз то кинула туди шкірки лимона і апельсини,а потім частину їх протерла з гарбузом, тому гарбуз ними трохи пахнув. Не давала маргарини, а замінила маслом, тому що її взагалі не використовую. Ще й додала на половину молока з водою Ось гарбуззя перетерте з частиною цитрусових