Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
Майя Шутенко
24 лютого 2010 14:57
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
marinka!!!
Дуже вдячна за довіру до нового рецептику!Радію,що випічка вийшла такою вдалою,жовтенькою,як сонечко, і пухкою!Дивлячись на Твої високохудожні фото,хочеться й собі готувати !
Ти-Господиня-супер і талановита майстриня!Цікавий рецепт тіста без яєць- успішно втілений у кулінарну практику, можливо, дасть натхнення спробувати гарбузяну випічку багатьом господинькам! laughing laughing laughing
Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 15:04
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Штрудель-струдель з яблуками


Отже для тіста потрібно теплої води 125мл збити з одним яйцем, додати 1 ч.л. лимонного соку, 1 ст.л. олії, 2 ст.л. цукру, щіпка солі і потроху вмішати муки 300-350 г, тісто поділити на 2 частини, і кожну пензлем змоченим в олії змазати з усіх боків, накрити посудину з тістом і поставити на годину відпочивати.
Робимо начинку, нарізаємо очищені яблука, 7-10 яблук/ у мене був 1 кг/ засипаємо 100-150 г цукру і залишаємо щоб пустили сік. Сік зливаємо, сипемо ваніль, за бажанням 0.5 ч.л. кориці, мелених горіхів 2 ст.л., 4 ст.л. бісквітних сухарів, запарену і порізану курагу 150 г, вимішуємо.
Повертаємось до тіста. Беремо кухонний вафельний рушничок чи білу просту скатертину, принаймі не маленького розміру. Посипаємо мукою. Тісто трохи розтягуємо долонею, не пальцями щоб не порвати, потім на рушник і розкачуємо до тих пір поки не буде видно текстури рушничка, тісто має бути тонке і майже прозоре /звичайно без фанатизму/. Обрізати грубі краї, змазати олією поверхню тіста, присипати краще бісквітними сухарями і викласти начинку рівномірно, відступаючи 1,5 см від країв. За допомогою рушничка скручуємо, кінці як в голубцях у серединку, викладаємо на форму із змащеним папером. Сам рулет змащуємо збитим яйцем обо олією. Печемо 200-220 приблизно 40-45 хв. Присипаємо опісля пудрою. Як на мене примазувати краще олією чи топленим маслом. В принципі можна і з начинками комбінувати.Смачного!



Рецепт штруделя-струделя з кукінгу smile


Повідомлення відредагував marinka - 24 лютого 2010 19:58
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 16:18
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ой, яка краса. Марічко, закинь цей рецептик ще в тему "Струдель". Нехай у нас назбирується база смаколиків! Молодчинка!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 лютого 2010 16:52
Повідомлення #264


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
marinka,
фото завелике

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
24 лютого 2010 18:33
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka дуже цікавий капусняк для мене...вперше чую про замочування з хлібом.... smile а гарбузяне тісто дуже чудове, а що вже струдель-штрудель!! ( це те, що я боюсь пекти...мені здається, що то тільки майстрам вдається... lol )
Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 19:02
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка
Марічко, закинь цей рецептик ще в тему "Струдель"

Славочка зараз закину, бо не мала коли, два рази рецепт писала в мене шось з нетом, зависало, зараз ніби нормально, прийшли хлопці подивились шо куди lol

Натонька
marinka,фото завелике

дуже спішила і не подивилась розмір фото, зараз поміняла
Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 19:08
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коко Шанель
то тільки майстрам вдається

Коко Шанель пекла перший раз в житті! То як тягнула тісто кажу до чоловіка тягни з другого боку, втік lol а потім заглядає і каже і шото з того буде я й кажу штрудель-струдель lol Чоловік з колегами змели за милу душу lol Так що з смішною назвою та смачний. Рекомендую wink
Те саме можу сказати про капусняк, як вже казали капуста з хлібом трохи вкисає, стоїть у теплі нічку, на смак правда не нагадує капусняк з квашеної капусти та мені подобається більше, так варю і з м"ясом.
На рахунок гарбузяного тіста то супер. Мягеньке і смачненьке!

Дівчатка дуже вдячна що завітали!


Повідомлення відредагував marinka - 24 лютого 2010 20:30
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
24 лютого 2010 19:33
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
marinka!!!
Скільки Ти смакоти різної сьогодні наготувала: і пиріжечки з гарбуза ,і струдель...!Молодчинка! Впевнена,що Таку дружину чоловік кохає і береже!Бажаю Тобі здійснення заповітних мрій і натхнення у творчості!
Вдячна за чудові рецепти,багато з них,я спробувала!
Дуже задоволена результатом!!!! laughing laughing laughing
Перейти на початок сторінки
marinka
24 лютого 2010 20:18
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я щораз червонію feel , та чесно признаюсь приємно коли хвалять досвідчені господині, додає інтузіазму winked Майя завжди Вам рада! Дякую за Ваші добрі і сонячні слова підтримки!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 лютого 2010 21:34
Повідомлення #270


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ну а за картинки окрема подяка. Заходимо з синулькою полюбуватися. wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 23:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100