Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
Яруська
22 лютого 2010 16:05
Повідомлення #241


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
marinka!
Просто чудові твої вироби!
І квіточки з метеликами, і тортик дуже гарні і апетитні! smile
Перейти на початок сторінки
marinka
22 лютого 2010 17:33
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Яруся дякую!Заходи ще!
Перейти на початок сторінки
marinka
22 лютого 2010 18:12
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Мандаринковий бісквіт


Я як завжди експерементую lol Не встигла сестричка прихопити випічку, а чоловік пита чи йому шось є смачненьке lol От і швиденько на кухню і давай пекти bully
Цей рецепт запримітила давно/ з польського блогу/, а то все не було в хаті того мигдалю, то мандаринок. На сей раз не було попереднього то зробила все таки без нього. Тож ось рецепт:
- 370 г мандаринок / бажано климентинок/ зварити у воді 2 год. Охолоджую, обрізаю шкурку, чищу від білого, залишаю мякоть. Все перектрутити через машинку або в блендері до однорідної кашиці, охолодити.
- збити 6 жовтків з 225 г цукру, додати збиті 6 білків, влити мелену масу з мандарин
-1 ч.л. порошку до печива з чубком
- за рецептом має бути мигдаль мелений 250 г , та я дала муки, зробила тісто як сметана. Виклала на форму квадратну 30*30, тісто розраховане на форму круглу діаметром 20-21 см. Пекти при 190 одну годину, через хвилин 40 накрити папером щоб верх не згорів lol . Перевірити сухою паличкою чи готове. Коли вистигне у формі повністю тоді витягнути. Свій корж я розрізала на двоє і перемазала кремом звареним як у Цитриновому тортику, тільки замість лимонів дала всього цедру мандаринки і сік. Боки теж обсипала цедрою! Смачного!





Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 лютого 2010 20:16
Повідомлення #244


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марічко, гарний тортик. Мені здається, що він ніжний і просто тане в роті. Ти молодець! wink laughing laughing
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 лютого 2010 20:34
Повідомлення #245


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
marinka!!!
Дуже апетитна випічка,бісквіт-ідеальний ,а крем-просто слів замало,щоб передати ...який він смачний! laughing
Я теж впевнена,що тортик ...тане в роті ..і тарілочки швидко стають чистенькими! winked
Таке враження ,наче я спробувала шматочок winked насолоди!
Перейти на початок сторінки
marinka
22 лютого 2010 23:11
Повідомлення #246


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Наталю, Майя дякую за теплі слова підтримки, для мене важливі Ваші думки з приводу! Заходьте в гості !

Перейти на початок сторінки
Славочка
23 лютого 2010 09:14
Повідомлення #247


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марічко, уявляю який аромат такого бісквіту.я тут щіпочку апельсинової цедри додала до печенька, то пахло на всю кухню. Ну і з лимонним кремом--смакота.
Перейти на початок сторінки
gutka
23 лютого 2010 10:21
Повідомлення #248


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
marinka
Мандаринковий бісквіт

симпатичний торт, думаю чоловік був задоволений, дуже вже крем має апетитний вигляд, я б невідмовилась від шматочка такого десерту tongue (саме п"ю каву)
Перейти на початок сторінки
marinka
23 лютого 2010 10:45
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка
уявляю який аромат такого бісквіту

Аромат справді сильний, та хто любить помаранчі то саме те що треба winked
gutka
я б невідмовилась від шматочка такого десерту (саме п"ю каву)

З кавою цікаве поєднання smile

Катю, Славочко рада що вам сподобалось! Рада що завітали!
Перейти на початок сторінки
marinka
23 лютого 2010 14:47
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Пісний капусняк


Дівчатка в піст і на вечерю в нас дома готують пісний капусняк. Сьогодні варила.
Отже готую його так, ввечері нарізаю біля 400 г капусти свіжої, заливаю водою 2 л і зверху кидаю горбушку чорного хліба і залишаю на ніч, на наступний день витягаю горбушку хліба, додаю туди нарізаних чотири картоплини, лавровий листок, корінь петрушки, 1ст.л. паприки, ставлю варити, коли картопля трохи недоварена сипл. десь приблизно 100г пшона і відварену квасолю 200г варю далі. Роблю зажарку на олії з однієї моркви, цибулини кидаю до кастрюлі, солю, вкінці сушену зелень і часник. Якщо густувате то долити кипятку. Капуста може бути і квашена, тоді на ніч намочувати не треба, варити зразу, тільки промити,Смачного!




Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 01:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100