Хотіла порадувати свого коханого чоловіка тим що він любить дуже-дуже … шоколад. Тому на наше маленьке сімейне свято я спекла торт, рецепт якого давно уже був заготований, ну із моїми звичайно варіаціями. Перейдімо власне до нього: -потрібно приготувати 7-8 коржів /тортівниця діаметром 20 см -../ пекти кожен 10 хв. при температурі 190-200. - сім жовтків розтерти з 200 г цукру -100г муки розмішати з 100 г какао туди ж 1/3 склянки крохмалю /200г склянка/ 1 ст.л розпушувача і 80 г тертого шоколаду - додати збиті жовтки вимішати і легенько вводити збиті 7 білків. Кожен корж коли остигне просочити вишневим сиропом з додаванням вишневого лікеру. За бажанням вишні/ 300г/ теж помочити в ньому. Крем: -250 г шоколаду /я брала молочний/ розтопити з 0,5 склянки молока, охолодити - 250 г масла добре збити з 200 г пудри і потрохи вливати шоколад. Поставити в холодильник щоб трохи загусло і потім ще разок збити. Коржі мажимо кремом в нього кладемо вишні. Верх я залила розтопленим шоколадом /в топлений шоколад 100г додавала трохи ромової есенції /, коли застиг прикрашувала шоколадним кремом: -125 г шоколаду топити на водяній бані з 50 г масла, окремо вінчиком збити яйце і 150 г пудри і вливати у масу на пару, водночас збивати міксером. Коли маса буде глянцева зняти поставити в холодне місце, пізніше знову збити міксером. Прикрашати за бажанням. Торт має постояти нічку в холоді. Смачного! Рецепт узятий з польського блогу
такий смачний був тортик. що він весь вже схрумав і хоче ще
сам схрумав і помогли трохи хороші люди Дівчатонька Ірочка, Анжеліна, Оленочка, Славочка, Маруся дякую що добрим словом мене нагородили, спасибі що заходите в гості і не забуваєте. Якби могла то передала б тортик он-лайн Та техніка ще не дійшла...