Дівчатонька, дорогенькі, ДЯКУЮ ВСІМ ЩИРО!!!
А тепер ... виставляю на ваш суд головний біль мій , що тривав цілих три дні..))) торт на замовлення, строго не судіте, перший раз печу торт такого габариту! А ще хочу подякувати дуже Волошці , Сашо, ти мені надзвичайно допомогла розумними порадами!!!!!Спасибі!!!
Знаю, що оте 80 псує всю картинку...))) але то ліпилося в останній момент, із залишок мастики, шо завалялась в холодильнику, забула, уявляєте, що треба оте 80 приліпити....( замовники були вже буквально на порозі))) Враховучи мою феноменальну розсіяність, я на те не дивую))))
Пардон за фоти, було темно і дуже спішила))
Торт звичайний бісквіт ( зо яєць!), крем сметанно- вершковий з персиками, мандаринами, бананами. Завтра ( бо вже з ніг падаю, як в анекдоті, " зламався радянський спортсмен..")))викладу свої міркування з приводу желатинової мастики, лілії саме з неї...І рецептик цієї мастики, трохи модернізований...мені сподобалась вона, до речі набагато пластичніша, ніж мармишкова.