Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Славочка
12 червня 2010 07:22
Повідомлення #501


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, про ролли вже чоловік замовляв. казав:"кидаю тобі виклик--зроби!"
якщо чесно, ще ніколи не пробувала. Маю вже від тебе чудовий МК. Дякую.
тортик --це щось слойоне-невагоме. Ти ж знаєш, мені вже подобається, як і всі решта страв.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
12 червня 2010 08:25
Повідомлення #502


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталю! a0a
Яке все апетитне і смачне!Чудові фото!А суші....клас!!!!Майстерно і вишукано,наче з японського ресторану,я у захваті! winked
Переглянула все,апетиту нагнала ...з самого ранку!А пиріжечки-рум!яненькі які,занотувала собі у записник ,найближчим часом приготую! m0555
Перейти на початок сторінки
idianka
12 червня 2010 09:42
Повідомлення #503


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Наталю,ну ти й наготувала! winked То ,певне було натхнення! p0714 m0555 Всі страви дуже смачно виглядають! amam

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
maija23
12 червня 2010 10:38
Повідомлення #504


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Наталю! 3fb
Суші-супер!
Наполеон-новинка!
Пиріжки-красота!
Фаршировані овочі-смакота!
Дякую за цікаві і корисні рецепти,як завжди все дуже апетитне і смачне!
amam
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 11:00
Повідомлення #505


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Славочка
це щось слойоне-невагоме
tut? як робила, все тебе згадувала, твої неперевершені слойки, і було навіть трохи соромно, що купую тісто, все не зважуся зробити сама))) хоча головна причина тому вічна нехватка часу.)))

Цитата: Майя Шутенко
найближчим часом приготую!

Майєчко, пиріжки - миттєві, і також миттєво зникають.))

Цитата: idianka
То ,певне було натхнення! p0714
швидше, натхнення закинути фото в комп і описати все детально)))) а більшість страв - з архіву...

maija23 Величезне дякую, дуже ціную вашу думку!))
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 червня 2010 14:29
Повідомлення #506


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Коко Шанель
купую тісто,

та влітку, в спеку морока трохи його готувати. Тісто любить холодне приміщення. Дійсно, швидше купити. Тим більше, що воно якісне і є широкий асортимент.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
12 червня 2010 16:50
Повідомлення #507


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Наталю всі страви дуже вишукано виглядають belay
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 18:32
Повідомлення #508


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Дякую, Оленочко! p0714
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 19:01
Повідомлення #509


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ой..така жара, що не хочеться зовсім біля плити стояти...Але ж полуниці чекають на переробку..)) В таку погоду приємно витягти з холодильника лоточок з отаким десертом:

Полуничний сорбет




Роблю зазвичай на зиму багато таких ласощів, малі люблять класти в гарячу кашу, і смачно, і швидко остигає)))) Та ніколи не знала, що оця заморожена з цукром полуниця так хитро зветься : сорбет!!))) Надибала в кулінарному блозі Олексія Онєгіна рецепт :

0,5 кг полуниці
третина ст. води
третина ст. цукру( цукру брала значно більше)))

З води і цукру зварити цукровий сироп, полуницю перебити в блендері, все ретельно перемішати - і в морозилку! Сорбет застигає десь години три, за цей час кожні півгодини перемішувати, щоб уникнути великих кристалів льоду. Чесно кажучи, я завжди перемішую полуницю просто з цукром без усяких сиропів.

Повідомлення відредагував Натонька - 30 червня 2013 19:09
Перейти на початок сторінки
Olenochka
12 червня 2010 21:18
Повідомлення #510


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Так як ми тільки приїхали з клубніки то маю шанс попробувати зробити no
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100