Хоч і спека страшенна на вулиці, і від однієї думки про духовку стає млосно, але й їсти щось треба...
Риба, запечена з помідорами й кабачками
Будь-яка риба, в мене - філе хека, якщо брати тушку , то варто розрізати і розпластати на декові
Свіжі кабачки, помідори,
лимонний сік,
мелений лавровий лист
цибуля
улюблена приправа для риби
соєвий соус
майонез за бажанням
сир твердий
рослинна олія
Рибку побризкати лимонним соком, скропити соєвим соусом, можна не солити, посипати приправою ( в мене це фірми "Приправка", без глютамату) викласти зверху кабачки, порізані тоненькими плястерками, помідори ( густенько) залишити на трохи. В мене пісний варіант, бо зараз триває Петрівка в православних, але можна зверху поляпати майонезом і засипати сиром в кінці запікання. На гарнір у мене молода картопелька з зеленню і відварена цвітна капуста.
Ось ближче: