Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Маруся
12 червня 2010 22:31
Повідомлення #511


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Коко Шанель
Полуничний сорбет


Такий гарний і насичений червоний колір. Мнямка! t0292
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 22:45
Повідомлення #512


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Olenochka
Так як ми тільки приїхали з клубніки то маю шанс попробувати зробити no

В мене їдять дітиська цілу зиму тільки таку клубніку, та й муж не гребує)))просто заморожену й до рота не візьмуть..Таким же чином заморожую й малину, і смородину...вишні дриглюю , пересипаю цукром і заморожую...
До речі, знаючі люди казали, що отакими замороженими ласощами дуже гарно можна закушувати горілку... І смачно, і не швидко п"янієш...)))))
Мені стало те цікаво, і я подумала, що певно, шлунок від холодного отримує своєрідний шок, і оговтуючись, не одразу сприймає алкоголь...))))
Так що варто заготовити і для себе, і для гостей!)) wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 червня 2010 23:31
Повідомлення #513


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
сорбет--корисна штука. Треба наморозити, щоб було чим закушувати. laughing
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 червня 2010 17:00
Повідомлення #514


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Славочка
щоб було чим закушувати.
wink
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 червня 2010 17:18
Повідомлення #515


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Хоч і спека страшенна на вулиці, і від однієї думки про духовку стає млосно, але й їсти щось треба...
Риба, запечена з помідорами й кабачками



Будь-яка риба, в мене - філе хека, якщо брати тушку , то варто розрізати і розпластати на декові
Свіжі кабачки, помідори,
лимонний сік,
мелений лавровий лист
цибуля
улюблена приправа для риби
соєвий соус
майонез за бажанням
сир твердий
рослинна олія

Рибку побризкати лимонним соком, скропити соєвим соусом, можна не солити, посипати приправою ( в мене це фірми "Приправка", без глютамату) викласти зверху кабачки, порізані тоненькими плястерками, помідори ( густенько) залишити на трохи. В мене пісний варіант, бо зараз триває Петрівка в православних, але можна зверху поляпати майонезом і засипати сиром в кінці запікання. На гарнір у мене молода картопелька з зеленню і відварена цвітна капуста.

Ось ближче:
Перейти на початок сторінки
gutka
13 червня 2010 19:52
Повідомлення #516


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Коко Шанель
Риба, запечена з помідорами й кабачками

дуже смачно, люблю печену рибку, а з овочами просто обожнюю belay
Перейти на початок сторінки
лідуся
13 червня 2010 20:05
Повідомлення #517


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 60
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 247
Коко Шанель прошу уточнити скільки цукру даєте для заморожування полуниці і в чому заморожувати . Я чула що дехто подріблену полуницю з цукром вливає в поліетиленові пляшки з під мінер. води.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 червня 2010 20:32
Повідомлення #518


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
лідуся, особисто я ( вірніше, мої домашні, люблять дууууже солодке... то я даю цукру 1:1 , тобто на 1 частину полуниць даю таку саму частину цукру, Наприклад, кілограм полуниць- кілограм цукру, добре розмішую, аж до розчинення цукру, і в блендері не перебиваю, а просто товчу такою штукою для картоплі- пюре...бо з такою кількістю, як я роблю, замахаєшся з блендером..)))) А взагалі з кількістю цукру орієнтуйся на свій смак)))
Морожу в лотках з кришкою, але й справді можна у відрізаних пластикових пляшках, так робить моя свекруха...

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 13 червня 2010 21:33
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 червня 2010 21:58
Повідомлення #519


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Рулетики з курячого філе з грибами і сиром

(Рецепт з архіву)



куряче філе
гриби свіжі
цибуля ріпчаста, зелень
твердий сир
Куряче філе легенько відбити, посолити, поперчити, гриби-печериці обсмажити на вершковому маслі з цибулею. Накласти на філе, посипати тертим сиром, рулетики обв"язати ниткою чи сколоти зубочистками, помастити сметаною і запекти в духовці.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 13 червня 2010 22:59
Перейти на початок сторінки
gutka
13 червня 2010 22:36
Повідомлення #520


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Коко Шанель
у відрізаних пластикових пляшках, так робить моя свекруха...

а я морожу у скляних пляшечках та баночках, спитаєте чи не тріснуть - ні, жодного разу
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 15 травня 2024 04:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100