Так як ми тільки приїхали з клубніки то маю шанс попробувати зробити no
В мене їдять дітиська цілу зиму тільки таку клубніку, та й муж не гребує)))просто заморожену й до рота не візьмуть..Таким же чином заморожую й малину, і смородину...вишні дриглюю , пересипаю цукром і заморожую... До речі, знаючі люди казали, що отакими замороженими ласощами дуже гарно можна закушувати горілку... І смачно, і не швидко п"янієш...))))) Мені стало те цікаво, і я подумала, що певно, шлунок від холодного отримує своєрідний шок, і оговтуючись, не одразу сприймає алкоголь...)))) Так що варто заготовити і для себе, і для гостей!))
Хоч і спека страшенна на вулиці, і від однієї думки про духовку стає млосно, але й їсти щось треба...
Риба, запечена з помідорами й кабачками
Будь-яка риба, в мене - філе хека, якщо брати тушку , то варто розрізати і розпластати на декові Свіжі кабачки, помідори, лимонний сік, мелений лавровий лист цибуля улюблена приправа для риби соєвий соус майонез за бажанням сир твердий рослинна олія
Рибку побризкати лимонним соком, скропити соєвим соусом, можна не солити, посипати приправою ( в мене це фірми "Приправка", без глютамату) викласти зверху кабачки, порізані тоненькими плястерками, помідори ( густенько) залишити на трохи. В мене пісний варіант, бо зараз триває Петрівка в православних, але можна зверху поляпати майонезом і засипати сиром в кінці запікання. На гарнір у мене молода картопелька з зеленню і відварена цвітна капуста.
Коко Шанель прошу уточнити скільки цукру даєте для заморожування полуниці і в чому заморожувати . Я чула що дехто подріблену полуницю з цукром вливає в поліетиленові пляшки з під мінер. води.
лідуся, особисто я ( вірніше, мої домашні, люблять дууууже солодке... то я даю цукру 1:1 , тобто на 1 частину полуниць даю таку саму частину цукру, Наприклад, кілограм полуниць- кілограм цукру, добре розмішую, аж до розчинення цукру, і в блендері не перебиваю, а просто товчу такою штукою для картоплі- пюре...бо з такою кількістю, як я роблю, замахаєшся з блендером..)))) А взагалі з кількістю цукру орієнтуйся на свій смак))) Морожу в лотках з кришкою, але й справді можна у відрізаних пластикових пляшках, так робить моя свекруха...
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 13 червня 2010 21:33