Так...Повідомляю вам, що шалена маффіноманія, яка була трохи вщухла на нашому сайті, знову в розпалі! 

 Пропоную свіженькі шоколадні маффінчики, які народилися цієї глупої ночі.... 

  Взагалі, вночі нападає таке натхнення..такий "працівник"... 

  Ніхто не заважає, дітиська не швендяють під ногами і не ниють: " Маааа....хочу їсти...увімкни в туалеті світло... мааа...перевір англійську...а скоро оте-го буде готове, що так смачно пахне?...і т.д. Впізнаєте картинку?! 

 Так от...вночі приходить час маффінів: шоколадних, гарбузових, ягідних, з начинкою і без, з глазур"ю, сиром, яблуками... 

 Слиновиділення почалося? 

  Тоді ми йдемо до вас! 

 ( за законом сучасної реклами! 

 )
  Отже -    
 Шоколадні маффіни з начинкою із крим-чізу та журавлиною
      Тісто: 280 гр муки
                         40 гр порошка какао
                         1ч.л. соди гашеної
                          160 гр. цукру
                          185 мл. молока
                         ванільний цукор
                          185 мл рослинної олії.   
 Начинка: 100гр крим-чизу ( у мене була звичайна солодка сиркова маса , де то я, питається, знайду той крим-чіз посеред ночі? 

 )                     50 гр журавлини( зробила з неї з цукром конфітюр, випаривши зайву рідину в мікрі)            
     Ну от,  нагадаю класичні маффінні правила: змішувати спочатку сухе із сухим, а мокре з мокрим, а потім з"єднувати.  І не надто впрівати,  

 мішаючи тісто, воно повинно залишитись грудочками, краще підніметься!  Ну от,  наливаємо тісто десь на третину об"єму формочок, кладемо грудочку сиру, трішки журавлинового вареннячка, закриваємо тістом. і в духовку при 180-200гр. на хвилин 20. Смачного! ( Фото так собі, пардон....ніяк уночі світло не могла зловити...)
     Ось вони, красунчики:
     рецепт десь із   тенет інету ( каламбурчик, одначе! 

 ) журавлинова придумка - моя! 
