Так...Повідомляю вам, що шалена маффіноманія, яка була трохи вщухла на нашому сайті, знову в розпалі!
Пропоную свіженькі шоколадні маффінчики, які народилися цієї глупої ночі....
Взагалі, вночі нападає таке натхнення..такий "працівник"...
Ніхто не заважає, дітиська не швендяють під ногами і не ниють: " Маааа....хочу їсти...увімкни в туалеті світло... мааа...перевір англійську...а скоро оте-го буде готове, що так смачно пахне?...і т.д. Впізнаєте картинку?!
Так от...вночі приходить час маффінів: шоколадних, гарбузових, ягідних, з начинкою і без, з глазур"ю, сиром, яблуками...
Слиновиділення почалося?
Тоді ми йдемо до вас!
( за законом сучасної реклами!
)
Отже -
Шоколадні маффіни з начинкою із крим-чізу та журавлиною
Тісто: 280 гр муки
40 гр порошка какао
1ч.л. соди гашеної
160 гр. цукру
185 мл. молока
ванільний цукор
185 мл рослинної олії.
Начинка: 100гр крим-чизу ( у мене була звичайна солодка сиркова маса , де то я, питається, знайду той крим-чіз посеред ночі?
) 50 гр журавлини( зробила з неї з цукром конфітюр, випаривши зайву рідину в мікрі)
Ну от, нагадаю класичні маффінні правила: змішувати спочатку сухе із сухим, а мокре з мокрим, а потім з"єднувати. І не надто впрівати,
мішаючи тісто, воно повинно залишитись грудочками, краще підніметься! Ну от, наливаємо тісто десь на третину об"єму формочок, кладемо грудочку сиру, трішки журавлинового вареннячка, закриваємо тістом. і в духовку при 180-200гр. на хвилин 20. Смачного! ( Фото так собі, пардон....ніяк уночі світло не могла зловити...)
Ось вони, красунчики:
рецепт десь із тенет інету ( каламбурчик, одначе!
) журавлинова придумка - моя!