Ось канапки кучеряві від Natalyadiva. Від себе хіба що додала те, що втулила всередину по плястерку червоної риби. ( соленої, до речі, за рецептом Майєчки Шутенко)
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 7 квітня 2010 22:58
Ось такі ще мала на святковому столі млинці з печінковою начинкою. Млинець розрізала навпіл і загортала трикутничком. Добре ще такі млинчики обсмажити на вершковому маслі в яйці.
А фарширований перець, холодець і котлети сфотографувати не встигла...)))
А це серветки за Натоньчиним майстер-класом! Щиро дякую! Бачиш, Наталю, яка корисна твоя наука виявилась!
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 7 квітня 2010 23:12
Наталочко, ох і смакоти наготувала!!! Таку форму для паски теж мрію десь придбати. Красиво виглядає. Рулет і закуски відмінні. Лебеді--просто чудо. Я такого не втну :)))
Коко Шанель, Дуже смачно виглядають паски! А сирна- диво дивне! я все мрію спробувати таку ж ! Тепер записую рецепт і обов*язково приготую. І для цього ж не обов*язково чекати наступного свята?!
які я благополучно забула вкинути, коли спам"яталась - пізно було...
...про таку формочку я також мрію, ось тільки на очі ще мені не попадалась, інакше вже б досі придбала, але щороку на великдень обов"язково роблю таку пасочку то округлої форми то прямокутної, дуже вже всім вона смакує
Повідомлення відредагував gutka - 7 квітня 2010 23:44
Христос Воскрес! Коко Шанель, ти справжня Супер-господиня - і пасочок напекла (до речі я також пекла Чудо - смачна), і царську зробила, і м"ясо аж саме в рот проситься. А лебеді наче от взлетять. Браво На паску пекла твої растєгаї з рибою і із маком і халвою - чоловік сказав що мало
Коко Шанель, Наталю! Просто наповал вражена твоїми шедеврами! Все просто супер-супер! А на сирну пасочку давно око поклала! Певно, аж тепер зважуся! Як каже lana, може не обов'язково чекати наступних Свят... А що пасочка "навиворіт" - то можливо й ніхто би й не замітив, якби ти сама не сказала!
Повідомлення відредагував Яруська - 8 квітня 2010 12:51
Наталю! Твою сторінку на голодний шлунок не подивишся (добре, що це не про мене )! Все надзвичайно святково, вишукано, дуже апетитно ! Від лебедів в захваті, а паска, рулет, канапки, огірочки фаршировані - просто WOW !