Це сумка в розрізі, "Чорний ліс" чи "Шварцвальд" ...Тільки рецепт інший, не такий як є у нас на сайті.
Торт "Шварцвальд" ( мій варіант)
Тісто:цукор - 300гр
молоко - 250 мл
яйця - 3 шт
масло вершкове - 170гр
шоколад чорний - 120 гр
какао- 30 гр
мука - 400 гр
розпушувач - пачка
Начинкавишні консервовані чи морожені 500
вершки - 500гр
цукор- 125 гр
сік вишневий - 700грамів
лікер вишневий
желатин - 2 пачки Др . Откер
сметана - 1 склянка
Просіяти три рази какао, муку, розпушувач. Розтопити шоколад, додавши трохи молока. Масло розтерти з цукром і збивати, додаючи яйця по одному. Додати шоколад, муку, молоко, потроху. Викласти тісто ( розраховано на дві форми діаметром 20 см) випекти при темп. 180 гр 40 хв. Покласти в холод на 10 хв. Остудити на решітці.
Наступний крок - зварити кисіль( в рецепті так було) з вишень. Але я побоядася, шо кисіль буде лізти із усіх дірок, а мені треба міцна основа, і до того ж мастика боїться вологи, тому я зробила вишневе желе . Тісто спекла два рази на квадратному декові, розрізала навпіл і почала збирати торт так: корж, напівзастигле желе з вишнями, крем( вершки з цукром і сметаною), знову корж. Коли добре захололо в холоді, обмастила добре масляним кремом під мастику ( крему грамів 250) , захолодити, вирівняти. В мене це зроблено недостатньо добре, це видно на фото))) Потім покрила торт мастикою, зробила всі прибамбаси))) Логотип Луї Віттона було скопійовано з нету , роздруковано на картоні шаблон і точнісінько вирізано. По тортові ще мали бути такі симпатичні різнокольорові чотирилистники...( ну, щоб добитися вже повної подібності з Луї Віттоном))))) Але їх я зробити не встигла на жаль. І ще дала собі слово ніколи, ні під яким наркозом не робити такі речі в будень, дуже напряжно...)))