Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Славочка
17 березня 2010 12:16
Повідомлення #341


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Оце майстриня! Тонка робота. А дамська яка сумочка. Теж цікаво, що там як замочок розшпилити. також так ходжу як той кіт і заглядаю в твою темку.lol
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 березня 2010 12:56
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за детальний опис і гарний рецепт хліба.Тортик справді дуже гарний.Цікаво подивитись який він у розрізі.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 березня 2010 18:34
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Це сумка в розрізі, "Чорний ліс" чи "Шварцвальд" ...Тільки рецепт інший, не такий як є у нас на сайті.



Торт "Шварцвальд" ( мій варіант)


Тісто:
цукор - 300гр
молоко - 250 мл
яйця - 3 шт
масло вершкове - 170гр
шоколад чорний - 120 гр
какао- 30 гр
мука - 400 гр
розпушувач - пачка

Начинка
вишні консервовані чи морожені 500
вершки - 500гр
цукор- 125 гр
сік вишневий - 700грамів
лікер вишневий
желатин - 2 пачки Др . Откер
сметана - 1 склянка
Просіяти три рази какао, муку, розпушувач. Розтопити шоколад, додавши трохи молока. Масло розтерти з цукром і збивати, додаючи яйця по одному. Додати шоколад, муку, молоко, потроху. Викласти тісто ( розраховано на дві форми діаметром 20 см) випекти при темп. 180 гр 40 хв. Покласти в холод на 10 хв. Остудити на решітці.

Наступний крок - зварити кисіль( в рецепті так було) з вишень. Але я побоядася, шо кисіль буде лізти із усіх дірок, а мені треба міцна основа, і до того ж мастика боїться вологи, тому я зробила вишневе желе . Тісто спекла два рази на квадратному декові, розрізала навпіл і почала збирати торт так: корж, напівзастигле желе з вишнями, крем( вершки з цукром і сметаною), знову корж. Коли добре захололо в холоді, обмастила добре масляним кремом під мастику ( крему грамів 250) , захолодити, вирівняти. В мене це зроблено недостатньо добре, це видно на фото))) Потім покрила торт мастикою, зробила всі прибамбаси))) Логотип Луї Віттона було скопійовано з нету , роздруковано на картоні шаблон і точнісінько вирізано. По тортові ще мали бути такі симпатичні різнокольорові чотирилистники...( ну, щоб добитися вже повної подібності з Луї Віттоном))))) Але їх я зробити не встигла на жаль. І ще дала собі слово ніколи, ні під яким наркозом не робити такі речі в будень, дуже напряжно...)))

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 18 березня 2010 20:07
Перейти на початок сторінки
Irina
17 березня 2010 19:02
Повідомлення #344


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Натолочко, оце так сумка! Мій малий побачив і каже: "Спочатку треба з сумкою походити, а тоді їсти". Як каже попугай Кеша з мультика - "Прелестно!"

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 18 березня 2010 20:07
Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 20:24
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Така гарна робота!!! Сумочку шкода різати!! А середина яка смачна, моя улюблена winked love Коко Шанель Ти майстриня на всі руки!!!!!
Мені б таку сумочку хтось би подарував....

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 березня 2010 21:44
Повідомлення #346


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Irina
Як каже попугай Кеша з мультика - "Прелестно!"
lol lol lol Дякую, Ірусю!
sunnygirl
Natasha
marinka

Славочко!
Щиро дякую, дівчатонька, що залишаєте гарні відгуки і забігаєте в гості!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 березня 2010 16:07
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Коко Шанель, Наталю, своєю сумкою "убила наповал" laughing
Ще й всередині яка смачнюща. Рецепт списала, а скажи, будь-ласка, торт виходить сочним, чи ти ще й сиропом пропитуєш??
Паровий рулет "Ханум" приготую обов"язково - щось таке цікаве і на вигляд смачненьке.
Дякую за закваску, от тільки в нас борошна житнього не має де дістати. Але рецептик списала в записник, і буду шукати борошно, так хочеться спробувати.
Перейти на початок сторінки
Alona S
18 березня 2010 17:35
Повідомлення #348


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Цитата: marinka
мені вже так цікаво що там в сумочці


Ой,мені теж ДУЖЕ цікаво!Насправді вийшло класно!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
18 березня 2010 19:12
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Волошечко, я не пропитувала нічим, бо чесно кажучи, дуже поспішала, тісто ж майже мафінне- м"яке, розсипчасте, вологи в ньому вистачає( молоко в складі є) за структурою це не сухий бісквіт... до того ж, вишні вносять свою соковиту нотку, їх досить багато...Я торт не куштувала, бо сестра носила його на роботу, але теоретично він не повинен бути сухим, та й ті, хто пригощався, теж так сказали... smile Торт не залишає враження "сухого", але можна спробувати його просочити сиропом, хоча швидше за все це буде зайвим.

Alona S дякую ! Забігай до мене!

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 18 березня 2010 20:12
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 березня 2010 19:23
Повідомлення #350


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель,Наталочко!

Я вчора відкрила сторінку з тортом "Сумка" і була просто вражена....не повірила відразу ,що сумка ....їстівна!!!Довго дивилася і на ручки ,і на шви ,на колір "шкіри"!Це-варто аплодисментів!Так реально передати всі деталі може кондитер-скульптор і фантазер!

А сьогодні побачила торт у розрізі-смакота!!!!Рецепт прекрасний! laughing laughing laughing
Бажаю Тобі гарного настрою і нових неповторних казкових ідей у створенні захоплюючої випічки!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 березня 2010 20:24
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100