Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
ІНЕСА
13 березня 2010 18:15
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель,
Оті дірочки -ТО ТАК КРУТО!І мені аж сюди запахло травами winked І ще підкажи ,бо може я там не розумію .Ота опара ,там мука і дріжджі?І нема води?Як воно має киснути? feel
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 березня 2010 19:18
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Інесочко, ти абсолютно права, звичайно, що треба воду, дякую тобі дуже, що помітила! Я помилилась, але вже виправилась! request

Славочко, воно то так, звичайно...але нюхнула я в магазині той майоран та розмарин свіжий...і побоялася, що мене мої домашні виженуть з хати, бо дуже чутливі до незнайомих запахів та спецій...якщо не сподобається - їсти не будуть!! Тому адаптую рецепти під свою сім"ю....Ми ж, зрештою, не в Італії...а ми їм не признаємося, отим італійським спецам...що кропом їхню піцу потворимо... lol

IrinaТи знаєш...я ж привела книжний рецепт...але пам"ятаю, (вірніше, мої смакові рецептори пам"ятають) що капуста в бабці була подрібнена...і я все не могла зрозуміти, як...думала, вона її ріже...та руками подрібнити так неможливо...то ж точно вона була прокручена через м"ясорубку!!! Дивно, що я ЖОДНОГО разу про це не подумала! І картоплі там не видно було, (кусочків) хоча вона відчувалась...Дякую, Ірусю!!
gutka Катрусю! Спробуй, це справді смачно, самий цинус, я так здогадуюсь, в ароматі, в травах...варто спробувати й з ними...якщо ти любитель. А спосіб "складання " справді ідентичний способу складання чабати.
sunnygirl Дякую дуже! Пригощайся!! smile
Майєчко! Спасибі, що забігаєш, візьми собі отой хрумкий шматочок.. lol і капуснячку насиплю... smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
13 березня 2010 22:31
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Вітамінний ,але разом з тим ситний і пісний салатик! smile

Салат з квашеною капустою, квасолею і сирим гарбузом



Банка консервованої білої квасолі ( я взяла найдешевшу, в скляній банці квасолю, яка виявилась надзвичайно смачною та ніжною!)
квашена капуста
1 синя цибулина
гарбуз сирий, натертий на тертку для моркви "по-корейськи"
сіль, цукор, перець за смаком
нерафінована олія

Все змішати приблизно в рівних частинах. Сирий гарбуз я попередньо замаринувала в лимонному соці з додаванням дрібки цукру, та можна було цього не робити, додати просто до кислої капусти і дати постояти.Заправити сіллю, перцем, нерафінованою олією...До речі, ннікому й на думку не спало, що в салаті присутній був гарбуз, та ще й сирий.. lol

Мої враження: салатик неочікувано смачний!

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 14 березня 2010 18:41
Перейти на початок сторінки
marinka
14 березня 2010 09:45
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Салатик дійсно смачний!!!! Ням-ням!!!!!!
winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 березня 2010 10:15
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Коко Шанель
адаптую рецепти під свою сім"ю....

теж цим керуюся, в першу чергу...
А салат цікавий, гадаю ці всі складові разом--щось надзвичайне!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
14 березня 2010 15:19
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Симпатичний салатик.Дуже цікавий рецепт.
Перейти на початок сторінки
Іванка
14 березня 2010 15:35
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Гарний салат , спробую і собі на пісний день зробити
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 березня 2010 18:26
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
..Згадала сьогодні про ще одну, незаслужено забуту чудову пісну страву, і не схожу за смаком ні на вареники, ні на що інше, не дивлячись на досить пересічний набір продуктів... smile

Паровий рулет "Ханум"


Тісто:
1 яйце ( я не давала)
1 стакан води
0,5 кг муки
чуть соли
Замісити тісто і дати йому відпочити хвилин 10.

Начинка:
Кілька картоплин порізати тоненько соломкою, можна й кубиками, до неї підсмажити на олії цибулі, посолити, поперчити, додати 2 ст. л. томатної пасти( в мене густий домашній кетчуп) перемішати .

Тісто розділити на 3-4 частини, кожну розкачати в тонкий пласт, ( чим тонше, тим краще, як штрудель), помастити маслом чи олією, на пласт накласти начинку, згорнути рулетом....І дуже добре, якщо у вас є приспособа для приготування мантів, чи пароварка, чи така штучка для приготування на пару... lol В мене нічого того нема, тому мучуся вже кілька років, використовуючи для подібних цілей звичайне металеве сито, тільки не випукле, а рівненьке...ось таке:

Довелося бідний рулет скрутити равликом в три погибелі lol це вже фото готового рулету..А в мантишницях є посередині така випукла штука з діркою...як ото у великих кексових формах. Отже, зварити рулет на пару 25 хвилин...( Ту форму, де будете варити, обов"язково добре змастити жиром, інакше пристане) Їсти бажано теплим, подавати - поливши олією чи розтопленим маслом...дуже ніжна страва.. Мої їли хто зі сметаною, хто із соєвим соусом....Можна робити з різноманітними начинками - з яблуками, з м"ясом і картоплею, порізаною аналогічно, з капустою теж буде непогано...Страва з узбецької кухні.



Рецепт позичено із сайту "Волшебная кухня"

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 14 березня 2010 21:09
Перейти на початок сторінки
marinka
14 березня 2010 18:38
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Гарний вийшов "Ханум" winked

Перейти на початок сторінки
Софія06
14 березня 2010 18:38
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Ну це щось дуже цікаве, молодець, що експерементуєш!!! wink
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 листопада 2024 12:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100