Тема посту ще актуальна,( принаймні , для мене в моїй сім"ї...бо є в мене й такі, що без смачненького не можуть) тому такі
Рулетики з грибами в томатному соусі
Тісто, як на вареники, вода-мука-чуть олії.На начинку пересмажила гриби на олії з цибулею, перебила блендером. Розкачала тонкий коржик з тіста, наклала начинку, згорнула рулетом і нарізала . Рулетики склала в глибоку сковороду по одному і залила доброю засмажкою із цибулі, моркви, домашнього томатного соку, виготовленого своїми ручками із своїх же, вирощених кров"ю і потом
помідорчиків...( тільки такий використовую, не признаю хімічних томатних паст і соусів) Можна додати спеції, у мене це тільки лавровий лист. Протушити під кришкою до готовності. Всі сказали, що смачніше , ніж вареники.
Напевно, так можна робити і з м"ясною начинкою....буде дуже гарний ансамбль, м"ясо-томат...