....Прочитала десь в інеті : ...дістати вранці каву в ліжко і відчути, що то виправдано..."
Ця фраза цвяхом чомусь засіла в моїй голові...я все думала : кого вона стосується, чоловіка чи жінки?
А сьогодні, готуючи сніданок, під акомпанемент дрімфудівського радіо, склався сам собою такий каламбурчик: "...дістати вишукану котлету на сніданок і відчути, що то виправдано..."
Отже, для мужчин, які заслужили
-
Котлета "Кордон - блю"
Куряче філе - скільки треба на вашу сім"ю
сир твердий
шинка
зелень яка-небудь
перець і приправи улюблені
Куряче філе розрізаємо наполовину, тобто відокремлюємо "мале " філе від "великого". Нам потрібне те, що товще...Поливаємо лимонним соком, можна соєвим соусом, коротше, якимсь улюбленим маринадом...Нехай помаринується спокійно з півгодинки...Гострим ножем робимо в ньому "кишеньку", тільки намагайтесь не прорізати наскрізь.....(в мене вийшло з другої спроби...
) " Кишеньку солимо, перчимо, поливаємо соком лимонним, кладемо туди тоненький шматочок шинки і сиру, порізаного значно товще....Загортаємо , дуже бажано, навіть необхідно, щоб начинка не виглядала ...Ну, десь приблизно це так буде виглядати:
НУ, от і все. Тепер готуємо подвійну паніровку: яйце, муку, сухарі..Лишень сухарі беремо ХЛІБНІ, а не з крупи пшеничної...Бо я колись так раз " накололася"... Мачаємо котлету спочатку в муку, потім в яйце, потім в сухарі..гарненько паніруємо...Смажимо у великій кількості жиру під кришкою на середньому вогні....хвилин 15, бо філе таки товстеньке, мусить просмажитись із середини...
...Не можу собі пробачити , що не сфоткала котлету вже, так би мовити, сервіровану, було красиво, чесно...
Поки я плигала з фотиком біля "розрізу"( швидше, бо ж сир витече!!!аааа....!"
) гарну "сервіровану" вже спотворили ножем і виделкою....Пардон...
Мої коментарі: просто дуже смачно. А якщо все підготувати заздалегідь, з вечора, то взагалі швидко," на раз"
Рецепт із блогу "Поварьонок с поварьошкой", знайдений абсолютно випадково...