Це страва із розряду "фаст -фуду"
...Виручає, коли немає часу, біжиш додому з роботи , з нальоту купуєш стандартний набір з хліба ,сиру, і що-небудь м"ясне ...і стоячи в черзі в супері раптом згадуєш, що твої домашні, ніби, закидали вчора щось про піцу....
а втомилась, як собака...думка про тісто навіває тугу...
Звичайно, мама мене вчила, " ..що в доброї господині повинен бути приготований борщ у холодильнику і піца в морозильнику...і те-те-те..."
" І компот на балконі"...зазвичай додаю я...Але...не завжди встигаєш те все зробити...І тоді виручає отаке:
Фальшива піца
Роблю все на око
. В рівних пропорціях дрібненько ріжу цибулю,( чим дрібніше, тим краще) сиру жирненьку підчеревину( на крайній випадок можна просто сало),сьогодні в мене була копчена грудинка і сало, солю, перчу, вбиваю сире яйце..Маса не повинна бути ані рідкою, ані занадто густою... Батон ріжемо не дуже тонко. Намащуємо густим кетчупом (трохи) а можна потім його налити на готову "піцу".. Накладаємо наш "фарш"..і швиденько перекидаємо на сковорідку "мордою обличчя"
вниз...тобто начинкою..А на пательні вже шкварчить трохи олії...зовсім небагато, бо ж сало буде топитись... Даємо підсмажитись, потім лопаткою акуратно перевертаємо і підсмажуємо чистий бік. Зверху тремо сир, кладемо зелень. Все! Дуже смакує гарячим...
Ось так вони виглядають без сиру:
Рецепт, між іншим, від моєї любої свекрухи, яку я по-справжньому, щиро люблю