...А це печиво для шоколадних ласунів...дуже "шоко", дуже "трюфельне"...Не "студентське", не "дитяче", а жіноче...дамське. Його призначення - не пожадливо споживати кілограмами, запиваючи банальним компотом із сушки
...а їсти, смакуючи, з міцною п"янкою кавою по - віденськи...за приємною розмовою...отак..кокетливо....відвівши мізинчика...
Шоколадне печиво "Трюфель"
200гр шоколаду
90 гр вершкового масла
110 гр цукру
чуть солі
3 яйця
1 ч. л. ванільної есенції ( в мене був просто ванілін)
210 гр. муки
25 гр. какао-порошку
чверть склянки цукрової пудри(для обсипки)
половина чайної ложки розпушувача
Масло й шоколад розтопити, додати цукор, сіль, добре перемішати, чуть остудити, для того щоб яйця не заварились...Вбити по одному три яйця, збиваючи масу добре міксером,додати ваніль.. Потому додати борошно і какао . Добре перемішати..Маса не буде надто густою...Накрити плівкою і покласти в холод годин на 2 ..можна більше. Тісто повинне добре захолонути. Духовку розігріти на 160-180 гр. Чайною ложкою відщіпувати тісто, качати в долонях кульки, потому обкачувати їх в пудрі і класти на деко, застелене папером...Відстань між кульками повинна бути не менше 4 см. Пекти 10-15 хв. Печиво повинно трохи розпливтися і красиво потріскатися.
Ось ближче...Аромат випромінюють неймовірний...
Рецепт запозичила в Ayn з її блогу " Мої кулінарні замальовки"...за що і вдячна..