Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Irina
2 лютого 2010 19:30
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель, просто в захопленні від твоєї страви і від "подачі" рецепту. Я ніби і випила з тобою і закусила!! lol , так все достовірно ти описала. Дякую - настрій ти мені вже підняла! smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
2 лютого 2010 19:54
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майя Шутенко
Їі солодкий аромат і смак горішків я відчуваю,навіть через ....монітор!
- пригощайтесь, Майєчко, дуже прошу! smile

Natalyadiva
Дякую, Наталю... Рада, що ти вже вдома! Маю надію часто бачити тебе у себе в гостях!

gutka дякую Катю! Дуже ціную твою думку... smile

Іруся! Пригощайся! Смачненького!! wink
Перейти на початок сторінки
marinka
2 лютого 2010 20:34
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я великий шанувальник пахлави і сальтисонів! Все дуже смачно і ароматно!

Перейти на початок сторінки
уляночка
3 лютого 2010 15:29
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Коко Шанель!!! Вітаю з відкриттям такої гарної темки!!! winked




І ще... smile Поздоровляю Вас з першим місцем виграшу!!! Ура!!!





Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
3 лютого 2010 15:38
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
...Розповім оце вам не сценарій фільма жахів, і не зміст передачі "Знак якості"...а достовірну історію виготовлення в Україні так званого згущеного молока( бо після почутого язик не повертається назвати ЦЕ молоком....). Почула я її з вуст мого свекра, людини, що 20 років пропрацювала на молочноконсервному заводі... Справжньої згущенки в нас давно вже не виготовляють....Замість нього ми споживаємо суррогат із знежиреної сироватки, розкисленої аміаком(!), знежиреного сухого молока, (або соєвого, що значно вірогідніше) і тугоплавкого пальмового жиру, який теж не "є гут" для організму..Мало того, для надання кольору використовують диоксид титану, канцерогенну речовину...Звідси і дивний "немолочний" :lol: смак, і "шкарпетковий " , перепрошую, запах.... :lol: а також і ті зміни в організмі, яких ми не відчуваємо, споживши даний продукт...
Тому я пропоную альтернативу купленій згущенці, а саме- спробуймо зробити її в домашніх умовах! ( В усякому разі, ви точно знатимете, ЩО ви туди напхали... :lol: )



Згущене молоко в домашніх умовах


Молоко справжнє (4 і вище відсотків жирності) - 250 мл.
Молоко сухе - 1,5 ст.
Цукор - 1,5 ст.

Все добре перемішати, розбивши грудочки, і поставити на водяну баню...Варити приблизно 1 годину, постійно помішуючи. Це важливо, бо я забула за своє вариво , і воно вийшло з грудочками, та ще й жовтуватого кольору :lol: бо варилось значно більше години...Та смак нагадав мені дитинство... :smile:

Рецепт із сайту "Поварьонок"

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:38
Перейти на початок сторінки
Іванка
3 лютого 2010 16:39
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Гарний рецепт , цікаво а можна її потім зварити ? Якої фірми у Вас сухе молоко ?
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 лютого 2010 17:09
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель, про згущонку теж недавно наслухалася, що виявили в ній ...клей до обоїв. Інтуїтивно поки що уникаю приготування кремів до тортів з згущонкою. А цей рецепт домашнього згущеного молока беру до уваги. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 лютого 2010 17:38
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталя, зараз справді нічого доброго в магазинах нема, так що краще зробити самому натуральне, ніж потім страждати від купованого. Ти молодець!!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
3 лютого 2010 19:05
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Коко Шанель,
ви так цікаво написали про згущене молоко!! цієї інформації я не знала.... тепер взяла до уваги. рецепт згущенки простий як борщ, тому можна робити його сміло smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
3 лютого 2010 20:30
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іванка
цікаво а можна її потім зварити


Іванко, я думаю, чим довше ти будеш її варити на водяній бані, тим більше вона буде "вареною"...і набуватиме коричневого кольору...та так як фабрична - не загусне, на жаль. Якої фірми молоко - не знаю, викинула упаковку... lol

уляночка - до мене можна, навіть треба , на "ти"... smile
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100