наталія3105 мені б твої проблеми , я тіки зїм щось смачненьке а потім совість мучить за КГ.!!! Дуже лублю щось смачненьке пекти а ще більше їсти вся моя проблема
Може хтось щось підскаже,як можна набрати вагу,буду дуже вдячна.
Наталя, моя товаришка так само після родів дуже схудла. Вона цілий час пила чай з молоком + цукор. А ще пройшла курс очищення організму пивними дріжджами ( вони продаються в аптеці, від них волосся , шкіра і нігті дуже гарні стають). І поправилася. Виглядає дуже гарно, жіночна стала. Як я вам по білому завидую
- дійсно стимул, а то після родів зайва 10 завалялася на боках(( Кажуть скільки часу набирала вагу - за стільки і зійде, щойно минуло 9 місяців, а бочки на місці((
Галиночка , я так само після родів набрала 10 кг і нічого ніде не дівалось і після 2.5років по родах. Тому взяла себе в руки і з 4 березня минулого року змінила своє харчування.В результаті 10кг скинула за 9 місяців, але я на дієті не сиділа, просто їм все що і раніше тільки зкоректувала в який час ,що буду їсти, і ось резyльтат.
А по тій ссилці від Pito4ka я була як Антоніна з 64 кг стала знову 54 кг.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Я теж після пологів набрала лишніх 12 кг. Вже сину 2 роки , годую досі далі не поправляюсь але кинути годування боюсь , бо поправлюсь. Ніколи б не подумала що годування стане для мене наркотиком.Розумію тільки одне , годуватиму я до 2 років, а далі полишу, Що буде далі не знаю...
Я теж набрала, але сім кг, але не після родів, з роддому прийшла важила як до родів, але не було достатньо молока, то я їла і пила все підряд, бо дуже хотіла годувати. А ще наслухалась, що хто годує, то не поправляється, а апетит був звірський. Синочку коли минуло дев'ять місяців, то я взялась за себе, не їм після шести, почала ходити на аеробіку, правда коли получається, обмежую мучне і солодке і за чотири місяці майже 5 кг пішло. Тяжкувато правда, бо були свята, а ще я себе люблю і жалію.
І я після родів набрала лишніх 7 кг.Теж після самих родів схудла.Живіт взагалі присох до хребта,а потім як малому був місяць, то робили йому операцію і молоко від переживань почало пропадати.Їсти почала все підряд тільки,щоб було молоко.Годувала до року.А тепер важко себе заставити,дуже люблю солодке.Почався піст,то перестала їсти солодке,хліб,ну і відповідно жирне.Маю надію,що схудну.Знаю по собі,що найважче протриматись перший тиждень,а потім організм звикає до такого харчування.Колись за півроку схудла була на 10 кг.Тоді я не їла після 18,мало їла солодкого і раз в тиждень робила розгрузочний день.Результат тримався біля 2 років.