Таке враження,що всі знаменитості,ключаючи Пермякову
То брехня. Вона навіть десь в себе чи на сайті, чи то десь в газеті писала, що то неправда! Казала, що то просто так її ім'я використовують... Чула, що то не помагає.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчата у нас в магазинах продають зелену каву ціна 15 грн за 100 грам, я купила собі нічого в тій каві не має особливого, правда чесно скажу після неї не хочеться довший час їсти. Для різноманітності можна попити але я сумніваюсь що на ній можна похудати і платити шалені гроші замовляючи в неті її.
Я сиділа влітку на дієті Ангела то скинула 7 кг, це швидкий спосіб зхуднути до якоїсь оказії, правда зараз мої 7 повернулись і я знову цвіту і пахну
Висновок правильне харчування, ніякої води після їжі, робити правильні перекуси і вага буде в нормі, хоча в мене це ніяк не виходить. От я пухкенька і здорова, і Дякувати Богу бо здоров"я саме важливіше.
всім привіт малявка плаче,але побачила болючу для мене тему,то два слова про себе... Зайві кг з"явились після першої вагітності,хоча і до того я була пухкенька.Поправилась на 20кг і так вага тримається вже п"ять років.Під час другої вагітності,завдяки правильному харчуванню я набрала лише 9 кг,які відразу після пологів і зійшли. І так харчуюсь до сьогоднішнього дня,результат на лице,(за п"ять місяців) вже схудла на 10кг. Я одне зрозуміла,що для мене дієт не існує,а тільки правильне харчування на все життя,хліб,булочки,тістечка,смажене,гостре,солодкі води це все у сейфі,а код на довгий час забула правда,додала прес,присідання,і маю тренажер сходинки,то кожного дня роблю вправи,ага і після шостої деколи після сьомої не їм,тільки п"ю. А як хочеться дуже їсти а не можна то відразу присідаю,правда коли вдома,бо в гостях і на вулиці якось не пасує отака історія, нарешті сила і воля мої подружились ото два слова,поки писала малявка заснула
Дівчата!!!! Які масажі, які кави поможуть скинути вам лишні кг! шо ви самі себе обманюєте!? Ото тільки хіба шось легше шукаєте як схуднути, аби наїстись і на масаж тоді можна сміло йти, і відразу думаю скинеться кілограми якісь!))))) йой не смішіть, я в то не вірю.... Люди он книжки пишуть як позбутись зайвих кг. І то є тяжка справа. Всі лишні кг тільки в їжі!!!! Менше їш, менше важиш. Правильний підбір продукутів, харчування - маєте дієту. Ніколи не повірю, шо з масажами можна собі сало стопити, чи як! не знаю))))))))
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Девочки! Я сейчас провожу над собой эксперимент--- пью зеленый кофе (только начала). Вкус никакой, но выпить можно. Кушать не хочется и туалет без растройства. Будет видно дальше.....
Дівчата ось цікава передача Малахова від 15.10.2013 Нехай говорять якраз про "похудання від зеленої кави"
Якби була ефективна та безпечна пігулка, чай чи кава, після прийому яких худнеш лежачи на дивані (жуєш усякі їжу та солодощі), то думаю проблеми ожиріння не було б.
У боротьбі з лишніми кг допомогли: - перегляд свого раціону та дотримання чіткого режиму дня (їжа в основному варена, тушена, приготована на пару, різні запіканки, жарене виключене з раціону повністю ... - фізичні навантаження (активні прогулянки з дітьми, щоденне вологе прибирання без хімзасобів )
я веду активний спосіб життя, але все одно маю багато зайвих кг. Для себе зробила висновок: перш за все потрібно подружитись з головою і вияснити чому нараєш вагу. Я в свої 25 років, маючи двох дітисьок, і третього чоловіка, докопалась до істинної причини моїх зайвих кг. Мені дуже стидно писати, але я сьогодні зважилась, знову набрала. Важу 82,5 кг. Я ніколи не була худою, але скинути 10-15 кг хочу. Жорстока дієта не для мене. Я не витримаю, так як чоловік дуже худенький і дуже любить поїсти якогось смаколика. Тому: 1) відмовляюсь від цукру (дуже дуже рідко чорний шоколад) 2) зменшуватиму порцію для себе 3)орбітрек щодня!!! 4) привіт, здорова іжа!!! 5) переходжу на вишивку, шиття, аби не кулінарію 6) зранку наливатиму 2 літрову баньку води з лимоном і питиму Дівчата, час від часу кидайте тапками в мою сторону, щоб я не забувала.