Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як позбутися зайвих кг, ділимося власним ефективним досвідом
Ірка-Шкірка
2 лютого 2010 23:21
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
marinka
Худаємо разом?!

Це з серії "Вечерю віддай ворогу?"
Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 00:06
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
ага щас!







tongue
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 травня 2010 23:15
Повідомлення #23


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Час, що витрачається організмом для перетравлення їжі.

Вода. Коли ви п'єте воду на порожній шлунок, вона відразу ж потрапляє в кишечник.

Соки і бульйони. Фруктові соки (натуральні), а також овочеві соки та бульйони засвоюються 15 - 20 хвилин.

Напіврідкі продукти. Змішані салати, а також овочі та фрукти перетравлюються протягом 20 - 30 хвилин.

Фрукти. Кавун засвоюється за 20 хвилин. Диням потрібно для переварювання 30 хвилин. Апельсини, виноград і грейпфрути також вимагають для засвоювання півгодини. Яблука, груші, персики, вишні та інші напівсолодкі фрукти перетравлюються за 40 хвилин.

Сирі овочі. Овочі, які йдуть в салат в сирому вигляді, - такі, як помідори, салат («роман», бостонський, червоний, листовий, садовий), огірки, селера, червоний або зелений перець і інші соковиті овочі, вимагають для своєї переробки 30 - 40 хвилин.
Якщо в салат додано пісне масло, то час збільшується до години з гаком.

Овочі, зварені на пару або у воді. Зелень (салат ескарі-оль, шпинат, капуста кормова] засвоюється за 40 хвилин. Кабачки, брокколі, цвітна капуста, квасоля, варена кукурудза з маслом перетравлюються за 45 хвилин.
Щоб організм переробив такі коренеплоди, як ріпа, морква, буряк і пастернак, буде потрібно не менше 50 хвилин.

Овочі, що містять крохмаль. Для перетравлення такої їжі, як топінамбур, жолуді, гарбузи, солодка і звичайна картопля, ямс і каштани, знадобиться близько години.

Крохмалиста їжа. Лущений рис, гречка, пшоно (переважно вживають саме ці крупи), кукурудзяна мука, вівсянка, лобода, перловка в середньому перетравлюються 60-90 хвилин.
Бобові - крохмалі і протеїни. Сочевиця, лімська і звичайна квасоля, нут, Каянус (голубиний горох) і ін. вимагають на засвоєння 90 хвилин. Соя перетравлюється 120 хвилин

Насіння та горіхи. Насіння соняшнику, гарбуза, динної груші і кунжуту перетравлюються близько двох годин. Такі горіхи, як мигдаль, ліщина, арахіс (сирий), горіхи кеш'ю-, горіх-пекан, волоські й бразильські горіхи засвоюються 2,5-3 години. Якщо насіння і горіхи на ніч замочити у воді, а потім розтовкти, вони швидко засвояться.

Молочні продукти. Знежирені домашній сир, сир і бринза переробляються протягом приблизно 90 хвилин. Сир з незбираного молока перетравлюється за 2 години.
Цільномолочний твердий сир, такий, як швейцарський чи мьенстер, вимагає для перетравлення 4-5 годин. Примітка: тверді сири перетравлюються довше, ніж всі інші продукти, через велику кількость жирів і протеїнів, що містяться в них.

Протеїни тваринного походження. 30 хвилин йде на переробку яєчного жовтка, 45 - цілого яйця. Риба на зразок звичайної і дрібної тріски, камбали, а також філе з палтуса перетравлюється за півгодини.
Лосось, форель, тунець, оселедець (більш жирна риба) переробляється в шлунку протягом 45-60 хвилин. Курча (без шкірки) - за півтора-дві години. Індичка (без шкірки) - два-дві години п'ятнадцять хвилин. Яловичина і баранина перетравлюються протягом трьох-чотирьох годин. Щоб перетравити свинину, знадобиться 4,5-5 годин.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 травня 2010 00:05
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Як нам пояснювали на тренінгу, проста вода не перетравлюється шлунком (як писала Натонька), тому для очищення організму треба випивати на день 2л води - простої кип'яченої або мінеральної без газу(чай, кава не рахуються). Перевірте на собі: коли у вас заболить голова (не від простуди чи іншої хвороби), попробуйте попити гарячої води невеличкими ковтками - біль пройде - на собі перевірено smile .
Макарони, зварені al dente, переварюються дуже швидко(недаремно існують макаронні дієти), тоді як розварені макарони застряють в шлунку на 24 години.
Диня не сумісна з жодним іншим продуктом, тому перерва між динею та іншими стравами повинна становити 2 год...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 травня 2010 11:35
Повідомлення #25


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Чим більше про то читаю, тим більше дивуюсь. А я не можу наприклад їсти сирі макарони... Чи то з дитинства так пішло чи шо... А про диню теж не знала. Тай взагалі майже нічо не знаю, от тепер трошки почала цікавитись тим усім, хочу щоб моя сім'я мала здорове харчування. Бо як не буде здорова сім'я, то шо ж я тоді за мама і дружина?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
3 травня 2010 17:15
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Натонька
Макарони, зварені al dente,

у мене сусід привозить товари з самої Італії тож маю постійно макарони з твердої породи пшениці, готую al dente і насолоджуюсь смаком справжніх італійських макарон 9постійно беру бантики і спагетті), для похудання дуже важливо саме з яким соусом приготовлені макарони
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 травня 2010 21:50
Повідомлення #27


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
m05002 Цей смайлик пасує до тої теми laughing

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
19 серпня 2010 16:43
Повідомлення #28


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Перевірено на собі після 6 год ані -ані до рота m05002 тільки воду ,результат був чудовим десь біля 3 років, а потім підросла почалися вечірні тусівки))пянки, гулянки what ,,диско і все таке інше, тай усьо полетіло, Я стараюсь не їсти після 6 вже так біля 7 років ,то вже привичка ,пю багато чаю зеленого тай рухатись тре файно. Ну а якщо якась пянка вечером або пиво ,то пардон як то нейти)) t0242

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
dana
3 жовтня 2010 18:05
Повідомлення #29


Одна така...
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Коко Шанель,
Я з бодіфлексом вже майже два роки, і він дійсно допоміг мені.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
4 жовтня 2010 13:14
Повідомлення #30


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: dana
Я з бодіфлексом

А шо то таке?

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100