н-да...хочу на чатівку до Волошки...море...пляж...пішла купувати зрання скакалку...8 поверх...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата,я сиджу на дієті за групою крові.Ну,і після 18год не їм.НЕ знаю скільки витримаю!)В мене В(|||) RH +,відмовитись від арахісу,кокосу,сезаму,помідор ,гречки,кукурудзи і все ,що з нею пов"язано не складно!)А от від свинини і курятини важкувато!Так люблю запечену свинину і курочку!!!!)Але тримаюсь!!!!Чоловік каже,що я здуріла!!! Може!!!!Ще сама не знаю!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
У мене теж третя група крові))) Але взимку на дієтах сидіти не можна. Краще трошки спортом займатись, хоча б обруч крутити. Я щось геть розлінилась - йогою вже тиждень не займаюсь, зате їм, як не в себе))) Купила щойно знежиреного творогу - завтра буду розгружатись. Якщо витримаю))))
Не знаю чи до цієї теми,але напишу тут.Після народження сина сильно похудала.Мені потрібно поправитися,їм все,що тільки можна,і не видно його ніде,ні з заду,ні спереду.Може хтось щось підскаже,як можна набрати вагу,буду дуже вдячна.
також після пологів дуже похудала!!Але коли припинила сина годувати грудьми почала поправлятись!!!)Так,що треба контрулювати вагу!!Поки не сильно поправилась.Щоб не було пізно!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Це, певно, у всіх годуючих мамочок така особливість - схуднути під час годування дитинки. Я теж на 9 кг схудла, але покинула годувати - і вага поперла))) Не те, щоб я товста, але вже не модельні параметри, як в молодості. Так що покинете годування - поправитесь!!!
Ой дівчатонька і вмене таке було, після родів похудала гарно, але зробила помилку не перевязала животик, то зараз так і маю його, цідила груди худа була, залишила годувати поправилась
Можливо в тих,хто годує груддю так і є,але річ у тім,що я вже 10,5міс. сина груддю не годую.З тих пір ні на грам не поправилась.Навіть і не знаю,чи я колись дочекаюся токого щастя.