Kykysja41145 я з тобою.
Тільки я давно вже.
Для себе я виробила такий режим.
На сніданок можна їсти все що хочеш і солодке тоже.Сніданок триває до 11 год.Правда перед сніданком випиваю 2 стакани води з лимоном,решту до двох літрів просто воду.Наливаю в посуду,бо так не можу порахувати скільки випила
.На обід в основному салат , мясо нежирне,рибу небагато. Ну і до другого дня майже нічого,ще фруктів трошки поїм.
Кави не люблю,чай вже давно п*ю несолодкий. В пятницю розгрузочний день(пісний),гречка на воді,фрукти або овочі,так що небудь аби не бути голодною.
В основному ми їмо мясо або риба з овочами.Котлети запікаю в духовці,супи без мяса,вже привикли
.Тому і не маю що виставляти на сайті,бо нічого на готую.
. Ну і трохи треба займатись фізкультурою,літом я плавала кожен день а тепер ходжу .Маю доріжку бігову,включаю собі кіно і йду,йду..... Бігати не даю ради
.Скажу так,працює хоч я і позволяю собі лишнє деколи. (солодке люблю страшне,особливо дріжджову випічку).
Не чую себе обділеною за рахунок того що з ранку можна буде поїсти то що хочеться.
. Ще рекомендую тим хто має нижню частину тіла проблемною,присідати.Десять разів за один захід і так 50- 100 присідань в день. Десять разів присісти займає дуже мало часу,на протязі дня це не так тяжко,головне не забувати.А результат супер