Дякую за підтримку , то точно , бо я колись займалась фітнесом
Нінок починаємо разом? я сьогодні перший раз в спортзал пішла після перерви, займадася годину на велосипеді, просто супер, прийшла додому замучена і повна сил і дуже задоволена, процес пішов! Тепер в мене план займатися 3 рази в тиждень по 1 год.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Дівчата, як там справи у вас, хто сидів на дієті...які результати до свят, задоволені??? Хто на які дієті сидів???
Особисто я сідала на "Гречану дієту" на якій пробула 5 днів, потім 2 дні на печених яблуках, а тепер по групі крові... результат є: до 65кг після 59кг тобто -6кг Дієту почала тиждень до посту. Продовжую так і дальше харчуватись і вага зменшується, об"єми також (по одязі бачу) що дуже сильнорадує!!!!! Не думайте що я так повихвалятись, просто не всі домашні розуміють мій радісний настрій....а поділитись успіхами так кортить...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
але на скільки я пригадую,ти скептично поставилась до дієти по групі крові) Але все ж таки попробувала))??? А я що кручу колесо год на день,присідаю також добре схудла НАРЕШТІ!!!!)))Всі замітили)))Я так довго цього чекала)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
я скептично тоді так поставилась до того що мені не можна гречки....і саме в цей час сіла на гречану дієту....розізлило, бо я тільки на неї була настроїлась...але вихід знайшла....на гречаній дієті навчилася неїсти все що лежить під рукою, і вже аж ніяк не доїдати за дітками,особливо на вечерю... , Навчилась не їсти після 6 години... ну а дальше робота за "Харчуванням по групі крові". Зразу почала займатись шейпінгом, та нажальне завжди на це вистачає часу,то тепер хоч більше ходжу...замістьмаршрутки чи таксі вихожу зхати трошки раніше і прохожусь пішки...це дуже велику роль відіграє у нашій фігурі...
--------------------
тепер хоч більше ходжу...замістьмаршрутки чи таксі вихожу зхати трошки раніше і прохожусь пішки...це дуже велику роль відіграє у нашій фігурі...
Да, навіть рано пройтися до роботи швиденько 15-20 хвилин і теж буде результат. Я як почала водити дитину до садочка, то верталася на роботу і на маршрутку не встигала і йшла пішки до роботи 20 хвилин у швидкому темпі. То результат був замітний.
Не думайте що я так повихвалятись, просто не всі домашні розуміють мій радісний настрій....а поділитись успіхами так кортить...
Я точно так не думаю , мала досвід з похудання - того знаю добре , як тішать ті перші втрачені кг і результати "на лицо". Все це дуже добре стимулює йти далі і досягати бажаноі мети. Молодець , так тримати! Я , на жаль , зараз ніякою доброю порадою допомогти не можу - щось дуже " розхлябалась" , не маю дисципліни. Єдине , що вже місяць на фітнес хожу , фізформа покращується , а от вага стоіть , бо ім. Поки не зменшу істи , вага не піде - і я це знаю , а от не роблю.Вже навіть сама себе трошки перестаю поважати із-за цього , бо не можу "позбиратись" , набрати силу волі(а вона є в кожного , повірте) і щось путнє для організму і для себе зробити...
Не думайте що я так повихвалятись, просто не всі домашні розуміють мій радісний настрій....а поділитись успіхами так кортить...
Молодець, мене тільки чоловік підтримує в цьому ділі, а батьки навпаки різні картини малюють, де я буду хвора і проблеми з шлунком в мене будуть , то я тебе розумію. Так тримати, головне що вже є результат і тааакий непоганий. Проблема лише в тому, що потрібно буде гардероб міняти, але ж це приємно
навіть рано пройтися до роботи швиденько 15-20 хвилин
а мені до роботи навіть добрих 2 хвилини нема....то хіба 20хвилин кругом роботи ходити... Дякую дівчата за підтримку, так приємно... сама тішусь як дитина цукеркою...
Цитата: Костя Люда
потрібно буде гардероб міняти
суть в тому що якраз іне треба...обновки покупляла в літку, бо думала що вже такою залишусь, та поправляння пішло після того як перестала малого годувати....і тактих речей шкода стало....а вже на ці святабудуними тішитись....
--------------------
Дівчата! Дуже рада за всіх вас! В мене також кілька кг пішли (сподіваюся - безповоротно! ). Але пройшли Свята... І смачні страви, а особливо - апетитні пляцки - залишили свій слід на наших таліях... А попереду - літо, і хочеться мати файну струнку фігуру! Недавно Pito4ka-Вікуся давала посилання на дієту "Пушинка" на перловці. А я знайшла в неті цікаву інформацію про інші крупи і їх допомогу в схудненні. читайте!