Доброго вечора! а чи готує хтось квас на Святу Вечерю? (це сік з квашеної капусти, варена гречка, грибочки і підсмажена цибулька). Так ще готувала моя бабця, і ми перейняли від неї таку традиційну пісну страву на Святвечір.
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Solka, я вперше про таке чую. А ми ще готуємо вареники з оселедцем. Оселедець дрібно порізати, додати дрібно порізану цибульку - свіжу і смажену, поперчити. Навіть важко вгадати, з чим ті вареники. Правда - на любителя, лише ми з мамою їмо.
щойно розпиталась в знайомого, то в них такий квас готують ми з мамою пробували додавати в кутю шоколад, але татові не засмакувало, то ми мусимо готувати традиційну (додаємо мед, горіхи і родзинки).
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
вареники-пельмені з селедцем? ні, я екстрималка але не настільки. я все це діло можу поокремо і борщ і мухи, але окремо
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Іруся ми теж таке готуємо але юшка з капустою не кисла, ще туди додаємо квасолю, а квас - кислючий..
--------------------
А ми готуємо обов'язково кутю, узвар, пісний капусняк до нього варена квасоля пом'ята і заправлена смаженою цибулькою, оселедець, вареники з картоплею, капустою, квашені огірочки, помідори...
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
пісний капусняк до нього варена квасоля пом'ята і заправлена смаженою цибулькою
оооо, це та некисла юшка про яку я писала
--------------------