Я тоже роблю кожного року на Святу вечерю борщ з вушками. Колись вдома варила зовсім по іншому борщ а коли приїхали сюди мала роботу в нашому ресторані,то навчилась по другому
. Напишу може кому пригодиться,тим більше він у мене пісний завжди(давно вже з мясом борщу не готую)
,то і на вечерю підійде і на кожен день.
Ставлю варити картоплю на борщ. Тим часом на пательню даю зо дві ложки олії,туди цибулю порізану четверть кільцями,пару зубців чоснику порізати,моркву натерту ( тертка,грубі вічка), обжарую трохи.Тоді даю сирий буряк потертий на тертці, (літом молодий буряк ріжу соломкою) знову трохи обжарую, помідор (розрізаю на половину і тоже на тертку) або томатний соус.Трошки води і оцту,накриваю кришкою і ця зажарка там собі тушиться до готовності.Помішувати,пильнувати щоб рідина не википала.
Далі до картоплі даю капусту,коли все готове добавляю зажарку бурякову і даю ще квасолю,зелень.Все готується дуже скоро і борщ має гарний червоний колір,буряк не виварений.
І ще, коли зажарки більше її можна розділити і покласти в морозильну камеру,до другого разу.
Ну а вушка то вже просто начинка грибна,хто яку любить і зробить
Буду рада якщо такий борщик кому припаде до душі.Смачного!