сьогодні готувала для сина його улюблену піцу (його пристрасть начинка - тож мінімум тіста) рецепт колись прочитала у журналі "Единственная" (один з перших номерів)
перевага цієї піци що вона дуже швидко готується
Піца з оливками на млинцевому тісті для тіста1/2 скл. борошна (можливо трохи більше)
1 яйце
3/4 скл. молока
дрібка солі
приготувати тісто (має бути ніби густа сметана) перелити його до тефлонової форми (інакше бляшку застелити папером для випічки та змастити олією) і випікати в духовці при 180 градусах на протязі 5 хв.
для начинки2 ст.ложки пасти або перетерті свіжі (або консервовані у власному соці) помідори
1 цибулина
2 зубки часнику
100 г порізаної ковбаси (у мене шинкова)
100-150г сиру
5-10 оливок
помідор
олія
подрібнену цибулю підсмажити на олії, додати подрібнений часник, додати пасту і злегка протушити
на тісто (яке ви дістали через 5 хв) викласти підсмажку, далі шарами ковбаску, порізані помідори (у мене консервовані), оливки, зверху притрусити сиром і поставити ще на декілька хвилин до духовки аби сир розплавився
ось така смачненька піца