Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
ІНЕСА
22 січня 2010 19:03
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka,
Як сонячно і соковито!!!! laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 17:41
Повідомлення #82


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Кокосові мафіни




необхідно для приготування
сухі інгрідієнти:
1,5 скл. борошна
1,5 ч.л. розпушувача
0,5 скл. цукру
0,5 ч.л. кориці
0,5 скл. кокосової стружки

мокрі інгрідієнти:
1 яйце
0,5 скл. молока
0,25 скл. олії
1 яблуко (натерти)

в окремих мисочках змішати сухі та мокрі складові, після чого перемішати їх між собою (не дуже ретельно)
викладати тісто до формочок (попередньо змастити олією) на 2/3 об"єму
випікати 20-25 хв. при 180 градусах



ось так виглядають всередині



джерело: блог- гАстрономічні фантазії
Дуже смачно їсти ще тепленькі
Перейти на початок сторінки
Irina
23 січня 2010 18:03
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
gutka, мафіни, кексики - це моя слабкість! А вони в тебе - просто чудо!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
23 січня 2010 18:05
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
дуже гарні мафіни wink а я тут купляю пачку добавляю водички feel і вперед
Перейти на початок сторінки
котяра
23 січня 2010 18:22
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206

gutkaЧудові кексики. Я би невідмовилася поласувати ними. І взагалі Катя в тебе дуже гарні рецепти, і коли неспробуєш собі зробити все виходить. ДЯКУЄМО,
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 18:34
Повідомлення #86


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Irina,
Olenochka,
котяра,
дякую дівчатка
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 січня 2010 18:51
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
gutka
Кексики і мафіни Ваші просто - солодка мрія! winked
І кожного разу щось новеньке і цікаве! laughing
Дуже вдячна Вам за прекрасні рецепти смачної випічки!
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 18:51
Повідомлення #88


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні готувала для сина його улюблену піцу (його пристрасть начинка - тож мінімум тіста) рецепт колись прочитала у журналі "Единственная" (один з перших номерів)
перевага цієї піци що вона дуже швидко готується
Піца з оливками на млинцевому тісті



для тіста
1/2 скл. борошна (можливо трохи більше)
1 яйце
3/4 скл. молока
дрібка солі

приготувати тісто (має бути ніби густа сметана) перелити його до тефлонової форми (інакше бляшку застелити папером для випічки та змастити олією) і випікати в духовці при 180 градусах на протязі 5 хв.

для начинки
2 ст.ложки пасти або перетерті свіжі (або консервовані у власному соці) помідори
1 цибулина
2 зубки часнику
100 г порізаної ковбаси (у мене шинкова)
100-150г сиру
5-10 оливок
помідор
олія

подрібнену цибулю підсмажити на олії, додати подрібнений часник, додати пасту і злегка протушити
на тісто (яке ви дістали через 5 хв) викласти підсмажку, далі шарами ковбаску, порізані помідори (у мене консервовані), оливки, зверху притрусити сиром і поставити ще на декілька хвилин до духовки аби сир розплавився
ось така смачненька піца

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 січня 2010 19:14
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ну і тоненьке тісто! laughing
Майстерність вищого класу! laughing

А яка вона на смак :м"якенька чи хрумка?
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 19:21
Повідомлення #90


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко,
м"якенька
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100