Всім привіт! Блукаючи по кулінарних сторіночках нету я натрапила на цікавий рецепт булочок по-баварські (http://gotovlu-doma.livejournal.com/9458.html) і мені захотілось неодмінно їх спекти, результат перевершив мої сподівання приніс смачне задоволення мені і моїм коханим (чоловікові та сину), булочки випеклись дуже пухкенькими, як повітря, ароматними і дуже смачними.
а тепер рецепт
Булочки по-баварськіТІСТО
300 мл теплого молока
2 яйця
50 г цукру
дрібка солі
1 пакетих сухих дріжджів (11грам)
500 г борошна
2 ст. л. олії
вершкове масло для змазування форми і булочок
Начинка довільна (у мене солодкий сир, наступного разу спечу з вишнями)
Так робила я:
Молоко, дріжджі, цукор, 1/2 скл. борошна змішати та залишити на 30-40 хв. в теплому місці без протягів (песно самі знаєте)
Далі додати решту інгрідієнтів, крім олії, яку додати в кінці, замісити тісто і поставити в тепле місце би підійшло.
Тісто знову перемісити поділити на 12 рівних частин і сформувати булочки.
Керамічну вогнетривку форму змастити маслом, викласти булочки, залишити аби підійшли, тоді змастити маслом і поставити на 15 хв. при температурі 150 градусів до духовки, далі дістати полити знову маслом та посипати зернами кунжута, випікати при 180 градусах 25-30 хв.
Гарячі булочки посипала цукровою пудрою