Пиріг горіховийдля тіста
115 г масла
2/3 скл. цукру
3 яйця (додавати по одному)
1ч.л. ванільного цукру
1 скл.сметани
1 ч.л. соди (додати до сметани)
2,5-3 скл. борошна
1 ч.л. розпушувача (додати до борошна)
тісто має бути як густа сметана
начинка
1 скл. подрібнених горіхів (фундук, кешью, грецькі)
2 ч.л. кориці
3/4 скл. цукру
2 ст.л. холодного масла
Всі інгрідієнти начики ретельно вимішати пальцями
Форму застелити папером до випічки. Половину тіста викладати до форми далі викласти половину начинки, а зверху решта тіста та решта начинки. Запікати при температурі 180 градусів 45-50 хв.