Торт вершково-фруктово-желейний
Тісто:
1 яйце
1 скл. цукру
1 скл. сметани
0,5 ч. л. соди
1 скл борошна
1 ст. ложка какао
Все ретельно по черзі перемішати та спекти корж у круглій формі (д 26 см) при температурі 180 градусів, готовність перевіряю дерев"яною шпажкою
Вершкове желе0,5 л вершків
1/2 скл. цукру-пудри
добре збити та додати желатин (пачка 15г швидкорозчинного)
я виклала на корж заморожені ягоди полуниці, у роз"ємній формі краї вистелила фольгою та залила вершковим желе, поставила на декілька годин на холод
потім приготувала фруктове желе (у мене полуничне), по коло виклала заморожену малину та залила желе
готовий торт посипала тертим шоколадом.
Смачного :)