Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
gutka
4 березня 2010 12:34
Повідомлення #291


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
lana,
пробуйте дівчатка, мені цей соус до смаку, надіюсь вам також сподобається
люблю готувати соуси сама
Перейти на початок сторінки
marinka
4 березня 2010 13:39
Повідомлення #292


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Щось таке цікаве до рибки!

Перейти на початок сторінки
lana
4 березня 2010 14:15
Повідомлення #293


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
marinka
пробуйте дівчатка,

Уже й попробувала ,так що спасибі за рецепт!
Перейти на початок сторінки
gutka
4 березня 2010 22:19
Повідомлення #294


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Коли збити білки в круту піну і по-черзі пекти пляцки, то поки один печеться, білки ж за той час осядуть? як ти робила?

не помiтила вiдразу питання...пробач, коржiв було 4, кожен пекла по 20 хв. бiлки збила всi одразу, правда на один взяла 5 на другий 4 менi вони не осiли, я ставила iх до холодильника
Перейти на початок сторінки
Славочка
4 березня 2010 22:28
Повідомлення #295


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
о, дякую!
Перейти на початок сторінки
idianka
5 березня 2010 08:48
Повідомлення #296


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Славочка
білки ж за той час осядуть?

А ще в кінці збивання додають дрібку солі,то вони теж не осідають smile

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 березня 2010 18:35
Повідомлення #297


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Катя!
Дуже вдячна за смачний соус(з аджикою)!
Сьогодні спробувала,раджу Всім!
У мене гострий вийшов,аджика з пекучим перцем.
Дуже і дуже смачно!!!! winked
Перейти на початок сторінки
gutka
5 березня 2010 22:33
Повідомлення #298


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маринка нагадала за тірамісу ось тут, хочу поділитись з вами своїм рецептом цього смачного десерту

Т І Р А М І С У

велика пачка бісквітів

КРЕМ: 150 мл. густої холодної сметани збити з 3 ст. ложками цукру тоді додати 125 г маскарпоне (беру дві порції)
крім того:велике горнятко кави чорної підсолодженої і охолодженої

Взяти прямокутну форму, щоб вмістилось два ряди паличок бісквітних.

Палички мокати в каву (налити в тарілку,або мисочку), але щоб не дуже розмокали!!!

Викласти паличками дно форми.

Залити кремом,половина від загальної кількості.

Зверху трошки притрусити какао.

Все повторити ще раз. Але не посипати какао, а безпосередньо перед подачею.

Форму накрити плівкою і на ніч в холодильник.

Подавати на стіл,порізавши на невеликі прямокутні шматочки.

Виходить дуже смачно, але дуже калорійне
Перейти на початок сторінки
lana
5 березня 2010 22:36
Повідомлення #299


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Катю, що таке маскарпоне?
Перейти на початок сторінки
gutka
5 березня 2010 22:38
Повідомлення #300


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana
Катю, що таке маскарпоне?

це така ніжна вершково-сиркова маса імпортного виробництва (принаймі я укр. ще небачила)
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100