Маринка нагадала за тірамісу
ось тут, хочу поділитись з вами своїм рецептом цього смачного десерту
Т І Р А М І С Увелика пачка бісквітів
КРЕМ: 150 мл. густої холодної сметани збити з 3 ст. ложками цукру тоді додати 125 г маскарпоне (беру дві порції)
крім того:велике горнятко кави чорної підсолодженої і охолодженої
Взяти прямокутну форму, щоб вмістилось два ряди паличок бісквітних.
Палички мокати в каву (налити в тарілку,або мисочку), але щоб не дуже розмокали!!!
Викласти паличками дно форми.
Залити кремом,половина від загальної кількості.
Зверху трошки притрусити какао.
Все повторити ще раз. Але не посипати какао, а безпосередньо перед подачею.
Форму накрити плівкою і на ніч в холодильник.
Подавати на стіл,порізавши на невеликі прямокутні шматочки.
Виходить дуже смачно, але дуже калорійне