Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
gutka
28 лютого 2010 22:15
Повідомлення #271


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana
Дуже смачний , ніжний торт

саме так, дуже пухнастий
Перейти на початок сторінки
gutka
28 лютого 2010 22:59
Повідомлення #272


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Пляцок Горіховий


Тісто
4 жовтки
150 г цукру
200 г масла (кімнатної темпе5ратури)
2-3 ст.ложки сметани + 1 ч.л. амоняку
350-400 грам борошна

Замісити тісто, розділити на 4-5 частин (залежить від величини бляшки)

Крім того:
4 білки збити з 1/2 скл. пудри +2ст.л. какао

На дошці, присапаній борошном, обережно розкачувати тісто, переносити на бляшку і пальцями розрівнювати по формі, зверху викласти частину білків та присапати подрібненими горіхами (грецькі, арахіс)

Крем
1 банка згущеного молока + 300 г масла

Зверху торт залити помадкою

та блукаючи по нету я натрапила на схожий пляцок у чудової господині Любані, тісто майже однакове, а от до збитих білків вона пропонує додавати різні продукти, слід відмітити, що необхідно взяти замість 4 білків 5-6 і після того коли їх збили з цукром у стійку піну, по черзі на кожен корж додавати
в одну частину 50 г кокосової стружки
другу - 2 ст.л. маку змеленого в кавомолці
третю- тісто змастити варення у мене сливове(найкраще смородинове), а зверху збиті білки
четверту - подрібнені горіхи



тож скориставшись її ідеями я отримала дуже смачий пляцок і не один, а два



для цього я використала варене згущене молоко
Перейти на початок сторінки
gutka
28 лютого 2010 23:00
Повідомлення #273


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а цей пляцок ми з"їли вдома, тож маю розріз
Перейти на початок сторінки
lana
28 лютого 2010 23:22
Повідомлення #274


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Спасибі, цікавий рецепт і начебто нескладний
Перейти на початок сторінки
gutka
28 лютого 2010 23:29
Повідомлення #275


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
lana,
нескладний, тісто дуже приємне, випікати кожен корж 20 хв. при температурі 170 гр.
Перейти на початок сторінки
Маруся
1 березня 2010 06:34
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Чудовий пляцок. Мені також такого дуже захотілось, може зроблю комусь в подарунок, бо сама стараюсь ще не їсти такого в будні дні, лишень в неділю. Тісто виглядає таке пухке!!! winked

Доречі, я як і казала вчора скомбінувала твій і Майї грибові пироги. Взяла твоє (вірніше твоєї тітки) тісто а начинку ту що Майя пропонувала. Сфотографувати мені нічого не вдалось, хіба в формі але не в розрізі, бо я пляцок покраяла і поставила на столі для поїдання. Коли повернулась через годину вже нічого не залишилось. Всі казали що був дуже смачний. Єдине що для мене він був трохи мокрий, можливо тому що начинка мала сир. Спробую такий самий з капустою. Але запах був чудовий. Дуже дякую! laughing
(ото понаписувала)
Перейти на початок сторінки
marinka
1 березня 2010 09:31
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Тортики просто неперевершені, а в розрізі супер!!!!!
Перейти на початок сторінки
marynovychss
1 березня 2010 11:22
Повідомлення #278


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Гарний пляцок гогріховий, треба буде собі переписати. laughing

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
1 березня 2010 12:12
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka,
Твої пляцки гарні і такі домашні ,що самій захотілось спекти.Дякую!!!!! tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 березня 2010 13:12
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Гарний тортик. Катю, в мене питання. Коли збити білки в круту піну і по-черзі пекти пляцки, то поки один печеться, білки ж за той час осядуть? як ти робила?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 12:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100