Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
Славочка
28 січня 2010 15:19
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю! Слинки течуть!!
Підкажете мені, як запікати, щоб зберігся такий гарний колір. Мене, взагалі-то завжди підводить моя духовка газова. Все боюсь, щоб не було сире і перетримую в духовці. Тому м"ясо має колір якийсь бурий. Пекла Ірине полосате м"ясо, то куряче біле, а свинина потемніла.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
28 січня 2010 15:29
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Катю, а м "яско яке!!!!! МММММММММ. Як великий шанувальник м"ясних страв оголошую Вам велике спасибі за рецепт, який не потребує багато роботи love , (а поки писала вся слиною "ізійшла" lol)
Перейти на початок сторінки
marinka
28 січня 2010 18:17
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Свинна вирізка те що треба, щоб догодити чоловіку wink Супер знімаю шляпу
Перейти на початок сторінки
gutka
28 січня 2010 18:37
Повідомлення #124


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Підкажете мені, як запікати, щоб зберігся такий гарний колір. Мене, взагалі-то завжди підводить моя духовка газова.

спробуй приготувати за моїм рецептом, може попереднє обсмаження дасть кращий результат, щодо плити я маю вбудовану електроплиту, де можна виставляти різні програми, звичайно з нею на кухні працювати стало набагато ліпше, маю її вже більше року дуже задоволена

Volo-shka,
м"ясо дуже соковите, часто готую і для гостей
marinka,
дякую
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 січня 2010 22:40
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Катю. Так спробую. В мами теж ел. духовка, вся випічка красивіша, підрум"янена.
Ну нічого, буду свою "обкатувати".
P.S. Можна на ти?
Перейти на початок сторінки
marinka
28 січня 2010 22:42
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дуже гарна плита я про таку мрію, бо маю маленьку електродуховку. Може колись коли буде своя кухонька. smile Газовою майже не користуюсь, хоча безе сушу там lol
Перейти на початок сторінки
gutka
29 січня 2010 08:09
Повідомлення #127


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
P.S. Можна на ти?

зі мною тільки на "ти"
Перейти на початок сторінки
gutka
30 січня 2010 08:22
Повідомлення #128


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
я часто готую рис з родзинками, хочу поділитися з Вами рецептом приготування:
1.Промитий рис заливаємо гарячою водою на 30-40 мин.
2.У казан з розігрітою росл.олією кладемо порізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого кольору.
3.Кладемо нарізане шматочками м'ясо (зазвичай куряче філе), обсмажуємо, солимо, перчимо, додаємо нашатковану соломкою моркву, зубчики часнику.
4.Рис, проціджуємо, кладемо в казан і заливаємо гарячою водою і готуємо спочатку на сильному вогні, потім тушимо із закритою кришкою 20-25 мин. на слабкому вогні. В кінці додати жменю родзинок, заздалегідь промитих.

Перейти на початок сторінки
Славочка
30 січня 2010 08:37
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А це родзиночка страви! --додати родзинок.

Я теж готую рис у такий спосіб, але з мисливськими ковбасками(чоловік не їсть курячого м"яса). Тушу ще дрібно потертої моркви. Бачила в передачі Бурди, додавав ще кукурудзу консервовану.
Перейти на початок сторінки
gutka
30 січня 2010 08:43
Повідомлення #130


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
додавав ще кукурудзу консервовану

а з кукурузкою я готую по-іншому рис, пізніше(як приготую) додам рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100