Нам потрібно: 250 г маргарини, сир плавлений - 2 шт, борошно 150 г.
Охолоджений маргарин і сирки тремо на грубій терці, додаємо борошно і швидко замішуємо тісто. Тісто викласти на посипану борошном дошечку і розкачати товщиною 5 мм. Сформувати печиво, викласти його на застелену пергаментом бритванку , при бажанні можна посипати цукром. Випікати при 180С - 35 хвилин до золотистого кольору. Дуже швидко і смачно!
Рецепт із сайту "Хлібопічка.ру". Печиво таке ніжне на смак.....мммм, що не можу передати.......
Повідомлення відредагував oksana d - 30 січня 2013 21:06
Отже нам потрібно: 1 кг курячого філе, 25 г желатину, 2 зубчики часнику, сіль, перець, любі приправи, які вам подобаються.
Філе нарізати невеликими кусочками, часник подрібнити. Всі інгредієнти перемішати і викласти на харчову плівку, щільно замотати декілька разів ( 7-10), сформувати ковбаску.
Покласти в посудину з водою і варити 1 годину. Злити воду і дати охолонути до кімнатної температури. Покласти в холодильник на декілька годин. Рецепт з нету.
В нас є подібний рецепт Курячий сальтисон від Pito4ka, але в мене інша технологія приготування.
Повідомлення відредагував oksana d - 31 січня 2013 23:47
Нам потрібно: 500 г курячої печінки, 2 яйця, 100 мл вершків (10-15%) або молока, 150 г цибулі, 150 г моркви, 3-5 ст.л. борошна ( в мене пішло трошки більше), сіль, перець.
Печінку, цибулю і моркву прокрутити через мясорубку(я збила в блендері). Яйця збити із сіллю і перцем. До печінки додати яйця, вершки, трошки посолити і поперчити. Додати борошно, перемішати. Маса має бути як на оладки. Форму змазати маслом (я давала папір для випічки), вилити масу і випікати при 180С - 40-45 хвилин.
Нам потрібно: 2 невеликих капустини, 1 морква, 2 зубчики часнику, 1 л води, 1 склянка цукру, 2 ст.л. солі, 1 склянка олії, 1 склянка оцту.
Капусту нарізати, але не дуже дрібно, моркву натерти на грубій терці, часник подрібнити, все перемішати і залити маринадом. Для маринаду потрібно: воду, цукор, сіль і олію перемішати , довести до кипіння, в кінці додати оцет і щоб воно все разом ще закипіло. Зразу накрити капусту кришкою на 15 хвилин, потім перемішати, знов накрити на 15 хвилин. Коли капусточка охолоне, можна вже її їсти.
Рецепт із сайту "Kulina.ru".
Повідомлення відредагував oksana d - 2 лютого 2013 15:25
Смажити млинці за вашим улюбленим рецептом, я останнім часом користуюся Рецептом від Катерини(gutka). На начинку варимо рис, але не багато десь 3 ст.л.,теж потрібно відварити 2 курячих філе.Коли мясо охолоне, подрібнити у блендері або змолоти на мясорубці, разом із цибулею. Потім порізати 300 г печериць пластинами. На сковорідці на вершковому маслі трошки потушити перемелене мясо із цибулею, додати печериці , посолити, поперчити,перемішати начинку із рисом.
Рецепт від співробітниці.
Повідомлення відредагував oksana d - 2 лютого 2013 16:44
Ці млинці дуже ніжні і повітряні , в середині з розтопленим шоколадом. Смакота !
Нам потрібно: 180 г борошна, 2 яйця, 100 мл вершків (будь-якої жирності), 100 мл молока, 1 ч.л. розпушувача, 70 г шоколаду, 2 ст.л. ванільного цукру, щіпка солі, цукрова пудра для посипання, трошки олії.
Шоколад поламати на маленькі кусочки. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з молоком, вершками і цукром. Борошно просіяти і разом з розпушувачем додати до молочної суміші. Потім додати шоколад і перемішати. Білки збити з сіллю в міцну піну і акуратно додати до тіста. Довго не мішати! Випікати на розігрітій сковорідці із мінімальною кількістю олії ( можна просто змащувати силіконовим пензликом).
Рецепт із сайту "Шефкухар". Зверху можна притрусити легенько пудрою.