Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
oksana d
26 січня 2013 22:09
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сливовий пиріг


Нам потрібно: 200 г цукру, 250 г борошна, 120 г масла, 2 яйця, 1 ч.л. розпушувача, щіпотка солі, 2 ч.л. кориці, 500 г сливи ( в мене заморожена).

Масло розтерти із цукром, відклавши 2 ст.л. для посипки. Додати по одному яйця, добре розтираючи після кожного, сіль. Порціями додавати борошно з розпушувачем. Добре розтерти. Форму ( в мене 21*21) змазати маслом і викласти тісто, зверху на тісто - сливи. Посипати корицею і цукром. Випікати при 180С - 50 хвилин.





Рецепт із сайту "Webspoon.ru"

Повідомлення відредагував oksana d - 26 січня 2013 22:10
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 січня 2013 23:06
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Картопля тушена із мясом і фасолею.


Нам потрібно: 600г свинини, 1 кг картоплі, 1 банка консервованої червоної фасолі, 1 морква, 1 цибуля, сіль, перець, любимі приправи.

В гусятниці розігріти олію, закинути нарізану цибулю і терту моркву. Трошки підсмажити і додати мясо нарізане як на гуляш. Обсмажити 10 хвилин. Посолити, поперчити, додати спеції, все перемішати. Додати картоплю нарізану більшими кубиками і зразу залити кипяченою водою, щоб накривала картоплю.
Тушити до напівготовності картоплі, потім промити фасолю і закинути її до картоплі з мясом. Готувати до готовності.



Рецепт із сайту "Повары.ру"

Повідомлення відредагував oksana d - 26 січня 2013 23:11
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 січня 2013 23:26
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: oksana d
Сливовий пиріг

дуже смачненький,я вже спробувала...з кавою)Такий аромат був,що забігла до Тебе на кухоньку.Дякую)
Цитата: oksana d
Картопля тушена із мясом і фасолею.

але й спокушає господиня смакотою,ммм! :3fb:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 27 січня 2013 18:22
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
26 січня 2013 23:47
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: oksana d
Картопля тушена із мясом і фасолею.


Оксано у тебе так смачно, що в нас кілограмчики наростуть.
Певно страви виставляй до 12 години, аби ми не сильно набирали вагу . :feel:




















В гостях у Олесі

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 30 січня 2013 15:31
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
oksana d
27 січня 2013 21:27
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
В мене пішов сезон пирогів зі сливами :lol: , бо шось багато їх заморозила.
Отже:

Пиріг зі сливами -2


Нам потрібно: 4 яйця, 200 г цукру, 160 г масла, 350 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 1 яблуко, 3 ст.л. манки, 200 г сливи, трошки кокосової стружки.

Яблуко помити, почистити і натерти на грубій терці. Збити яйця із цукром, додати розтоплене масло і збити на середній швидкості. Потім додати борошно з розпушувачем і ще раз перемішати. Додати в тісто яблуко і перемішати до однорідної маси. Форму для випічки змазати маслом і добре присипати манкою. Вилити тісто в форму, розрівняти, викласти сливи, посипати стружкою. Випікати в розігрітій духовці при 190С - 35-45 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.





Рецепт із сайту "Webspoon.ru"

Повідомлення відредагував oksana d - 27 січня 2013 21:32
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 січня 2013 21:28
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курячі бедра запечені в сметанному соусі із часником та сиром


Нам потрібно: 1 кг курячих бедер, 1/2 пачки сметани, головка часнику, 150 г твердого сиру, сіль, перець.

В сметану додати видавлений часник, сіль, перець. Все добре перемішати і змазати бедра. Викласти їх у форму і запікати при 180С - 40-50 хвилин. Сир натерти на терці і посипати мясо, коли блюдо буде майже готове. Так можна запікати і куряче філе , і крила .....Дуже виходить смачно!



Рецепт із сайту "Люблю готовить"

Повідомлення відредагував oksana d - 29 січня 2013 22:59
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 січня 2013 21:35
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні приготувала ще дуже смачний суп, коли він вариться , то вже не можливо дочекатися, бо аромат неймовірний......
Фасолевий суп із сиром.


Нам потрібно: 2,5 л овочевого бульйону, 1 банка консервованої фасолі червоної, 2 картоплини, 200 мл молока, 1 цибулина, 100 г сиру плавленого, 2 ст.л. вершкового масла, 4 зубчики часнику, сіль, перець, зелень.

Масло розтопити, додати нарізану цибулю півкільцями, подрібнений часник і тушити, помішуючи 5-7 хвилин. Додати бульйон, нарізану кубиками картоплю, посолити, поперчити, варити 15 хвилин. Додати фасолю разом із рідиною і варити на маленькому вогні 6-7 хвилин. Якщо хочете суп-пюре, то збити це все блендером. Додати сир, ввести молоко, перемішати і варити ще 5 хвилин. Смачного!





Рецепт із сайту "Skovoroda.net"

Повідомлення відредагував oksana d - 29 січня 2013 22:00
Перейти на початок сторінки
KASYA
29 січня 2013 23:18
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Дуже смачні бедра, готую майже такі самі, лише замість сметани додаю майонез. Досить швидко і смачно!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Darka
30 січня 2013 06:41
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Бедра смачно виглядають.Приготую обовязково.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
svet
30 січня 2013 12:37
Повідомлення #200


Молода господинька
  • 34

Репутація: 194
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 183
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 899
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100