Нам потрібно: 200 г цукру, 250 г борошна, 120 г масла, 2 яйця, 1 ч.л. розпушувача, щіпотка солі, 2 ч.л. кориці, 500 г сливи ( в мене заморожена).
Масло розтерти із цукром, відклавши 2 ст.л. для посипки. Додати по одному яйця, добре розтираючи після кожного, сіль. Порціями додавати борошно з розпушувачем. Добре розтерти. Форму ( в мене 21*21) змазати маслом і викласти тісто, зверху на тісто - сливи. Посипати корицею і цукром. Випікати при 180С - 50 хвилин.
Рецепт із сайту "Webspoon.ru"
Повідомлення відредагував oksana d - 26 січня 2013 22:10
Нам потрібно: 600г свинини, 1 кг картоплі, 1 банка консервованої червоної фасолі, 1 морква, 1 цибуля, сіль, перець, любимі приправи.
В гусятниці розігріти олію, закинути нарізану цибулю і терту моркву. Трошки підсмажити і додати мясо нарізане як на гуляш. Обсмажити 10 хвилин. Посолити, поперчити, додати спеції, все перемішати. Додати картоплю нарізану більшими кубиками і зразу залити кипяченою водою, щоб накривала картоплю. Тушити до напівготовності картоплі, потім промити фасолю і закинути її до картоплі з мясом. Готувати до готовності.
Рецепт із сайту "Повары.ру"
Повідомлення відредагував oksana d - 26 січня 2013 23:11
В мене пішов сезон пирогів зі сливами , бо шось багато їх заморозила. Отже:
Пиріг зі сливами -2
Нам потрібно: 4 яйця, 200 г цукру, 160 г масла, 350 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 1 яблуко, 3 ст.л. манки, 200 г сливи, трошки кокосової стружки.
Яблуко помити, почистити і натерти на грубій терці. Збити яйця із цукром, додати розтоплене масло і збити на середній швидкості. Потім додати борошно з розпушувачем і ще раз перемішати. Додати в тісто яблуко і перемішати до однорідної маси. Форму для випічки змазати маслом і добре присипати манкою. Вилити тісто в форму, розрівняти, викласти сливи, посипати стружкою. Випікати в розігрітій духовці при 190С - 35-45 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Рецепт із сайту "Webspoon.ru"
Повідомлення відредагував oksana d - 27 січня 2013 21:32
Курячі бедра запечені в сметанному соусі із часником та сиром
Нам потрібно: 1 кг курячих бедер, 1/2 пачки сметани, головка часнику, 150 г твердого сиру, сіль, перець.
В сметану додати видавлений часник, сіль, перець. Все добре перемішати і змазати бедра. Викласти їх у форму і запікати при 180С - 40-50 хвилин. Сир натерти на терці і посипати мясо, коли блюдо буде майже готове. Так можна запікати і куряче філе , і крила .....Дуже виходить смачно!
Рецепт із сайту "Люблю готовить"
Повідомлення відредагував oksana d - 29 січня 2013 22:59
Сьогодні приготувала ще дуже смачний суп, коли він вариться , то вже не можливо дочекатися, бо аромат неймовірний......
Фасолевий суп із сиром.
Нам потрібно: 2,5 л овочевого бульйону, 1 банка консервованої фасолі червоної, 2 картоплини, 200 мл молока, 1 цибулина, 100 г сиру плавленого, 2 ст.л. вершкового масла, 4 зубчики часнику, сіль, перець, зелень.
Масло розтопити, додати нарізану цибулю півкільцями, подрібнений часник і тушити, помішуючи 5-7 хвилин. Додати бульйон, нарізану кубиками картоплю, посолити, поперчити, варити 15 хвилин. Додати фасолю разом із рідиною і варити на маленькому вогні 6-7 хвилин. Якщо хочете суп-пюре, то збити це все блендером. Додати сир, ввести молоко, перемішати і варити ще 5 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Skovoroda.net"
Повідомлення відредагував oksana d - 29 січня 2013 22:00